Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelnek csúfolt ember maximum ebben reménykedhet?
Találkoztam egy hajléktalan 25-30 közötti nővel. Nem az ideálom de amúgy látszott rajta hogy nem rég kerülhetett ki. Testalkata még sportosnak is volt mondható. Alap apoltsaga olyan közepes volt. Pl a fogai meg voltak , viszont a haja koszos volt (mit várunk utcán él), a ruhája nem volt koszos.
Na de ez jár nekünk egy hajléktalan? Kérdezgetett és simán haza vihettem volna mefürdetni! Aztán gumival simán megdughattam volna.
De szánalmasnak éreztem volna magam hogy kihasználók egy csöves fiatal nőt azért mert csak melós vagyok, és pocakos férfi… azaz másképp esélyem nincs nőt kapni a jelenkori világ elvárásai miatt. Meg ugye sok bajt is okozhat egy ilyen nő. És azt se felejtsük el hogy ő se vonzódna hozzám. Csupán hálàból vagy kihasználás alapon szexelne velem azért mert beengedtem a lakásomba.
Engem viszojt baromira untatnak az ilyen ostoba kerdesek.
Hihetetlen, hogy ezt a hisztit kell olvasni itt nap, mint nap (es nem, nem tudom kikerulni, mert 10 kerdesbol 8 ilyen fszsag).
Biztos vagyok benne, hogy valamelyik moderator is ezt a csapatot boviti, kulonben nem engedelyezne ennyi siramot es nogyuloletet az oldal.
43
Nem tudom, nekem nem sokkal lehet több kérdésem ennél de összesen. Kizárt hogy csak az én kérdéseimbe botlasz bele! De miért olvasod gyakorin ezt a témakört? Küzdesz a társkereséssel ? Mert aki szingli és magányos stb annak érthető hogy itt van és beszélgetni akar róla. De akinek van párja , családja az mit keres itt ?
45
Nagyából normálisan írtàl most. Ezért én is megpróbálom elmagyarázni hogy értsd mi a baj általában.
Ha egy nő nem talál társat annak a trollokon kívül csak normálisak válaszokat írnak. Semmi olyat hogy hogy annak a személynek az addigi életét meg kelljen igazán változtatnia.
Ha egy férfinek van baja (ebből több van itt )
Megfogja kapni hogy ha
90 kiló akkor fogyjon le 70 re
Ha szakmunkás /erettsegi komboval rendelkezik akkor megkapja hogy diploma kell meg idegen nyelvismeretek
Ha 300-400 ezerért dolgozik akkor megkapja hogy mi a faxt akar, mikor egy takaritonak is adnak Pesten 1 milliót
Ha nem olyan magas csak 175-180 akkor egyen sok gombát és legyen 185 mint a mai fiatalon
Ha szegény családból jött és tényleg nehéz volt a sorsa akkor is megkapja hogy ő a hibás! És nem lehetne vele családot alapítani mert nincs lakása meg autója
Így érted mi a probléma gyökere ? Nem kis dolgokat, hanem lehetetlen változásokat javasoltok a sikerteleneknek az oldalon.
47
Gondolom magadból indulsz ki. Nincs az oldalon 2 és fél pipás nő.
49
Nem minden nő egyforma. Ahogy férfi sem. Aztán itt ismeretlenül hajlamosak a legrosszabbra gondolni. Pl ha valakin van plusz az lebeg a szemük előtt hogy 150 kg. Meg ha valaki nem diplomás akkor egy koszos C type közmunkás rajzolódik ki a virtuális szemük előtt. Mindig a legrosszabbra…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!