Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelnek csúfolt ember maximum ebben reménykedhet?
Találkoztam egy hajléktalan 25-30 közötti nővel. Nem az ideálom de amúgy látszott rajta hogy nem rég kerülhetett ki. Testalkata még sportosnak is volt mondható. Alap apoltsaga olyan közepes volt. Pl a fogai meg voltak , viszont a haja koszos volt (mit várunk utcán él), a ruhája nem volt koszos.
Na de ez jár nekünk egy hajléktalan? Kérdezgetett és simán haza vihettem volna mefürdetni! Aztán gumival simán megdughattam volna.
De szánalmasnak éreztem volna magam hogy kihasználók egy csöves fiatal nőt azért mert csak melós vagyok, és pocakos férfi… azaz másképp esélyem nincs nőt kapni a jelenkori világ elvárásai miatt. Meg ugye sok bajt is okozhat egy ilyen nő. És azt se felejtsük el hogy ő se vonzódna hozzám. Csupán hálàból vagy kihasználás alapon szexelne velem azért mert beengedtem a lakásomba.
50 természetesen nem egyformák a férfiak sem és az is biztos, hogy az ember mindig rosszra gondol. De gondolj bele, ha csak sírsz és nem csinálsz semmit, attól változhat valami? Vagy inkább attól, ha kicsit összeszeded magad?
Ez volt az utolsó válaszom neked. Nem akarlak téged többet győzködni. Te rajtad múlik az életed és a boldogságod. Sok sikert a továbbiakban.
Tudod mi a szánalmas?
Hogy írni sem tudsz.
Ha olyan ronda vagy akkor minek is akarnád magad ráeröltetni valakire?
Hogy undorodon?
Amúgy biztos lehetsz benne hogy nem maradna titokban ha elhivnád magadhoz és rámásznál egy zuhanyzásért cserébe. Legjobb esetben csak az összes ismerősének meséli el, rosszabb esetben a rendőrségnek.
52
Tudod mi a vicc ? Hogy iskolában volt gyors > gép író óra. (Eléggé öreg vagyok) ilyen Pentium 4 es ős számítógépekkel. És az egyik legjobb voltam. Jó volt nagyon a helyesírásom. De azóta vissza fejlődtem vagy xarok rá ha elírok valamit. Vagy rosszul írja a teló és lusta vagyok vissza menni és kijavítani.
Jah és ő kérdezgette hol lakok meg stb. Ő akart lehet kihasználni.
53
Ez egy fiatal nő volt aki nem règ kerülhetett ki. Látszott hogy nem 8 általánossa van. Meg hogy előtte normálisan élt mert sportos volt és nem is csak vékony. Azaz valamit edzett is rendszeresen. Valami tényleg ápolatlan nőre nem is jelzett volna a kukac. 😄
54
Az a kedvenceim! Na jó pont nem! Azt a keresztènyt utálom! Mert nem fogja fel hogy idős ember már a fiatal nőkhöz. Elítélem
55 újabb jel arra, hogy qrvára nem kell neked nő. A nő is egy ember, nem "ez"nek nevezzük.
Simán kinézem belőled, hogy a következő szint az lesz, hogy már ápolatlan nőre is feláll a törpe f@szod. Csak az a nagy helyzet, hogy nagy eséllyel még egy olyan nő is inkább visszautasítana, érthető okokból.
57
Küldj privátban egy egészalakos képet magadról. És megkérdezem mit reagál rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!