Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja sok nő a biszexuális férfiakra, hogy hagyják békén a nőket?
Láttam már neten is hasonló megszólalásokat, de néhány ilyenbe magam is belefutottam. Én elfogadom, ha valaki nem szeretne biszex társat, nem kötelező. Én is sokkal jobbat érdemlek egy olyan társnál, aki undorodik egy alapvető tulajdonságomtól, vagy esetleg "nagy kegyesen" elfogadja. Tehát én nem erőltetem senkire.
Csak azt nem értem, miért nem elég annyi, hogy bocsi de nem, vagy annyi, hogy neki csak hetero jöhet szóba társnak. Miért kell a felszólítás is, hogy hagyjuk békén a nőket vagy ehhez hasonló "kedvességek"?
Ne keress logikát, szimpla gyűlölködés.
"A biszex az ojan búmzi aki meg is csal, fúúj!!!"
Nem tudom. Én őszintén megmondom, hogy nem szeretnék biszex társat, de leginkább azért, mert úgy gondolom, esetleg én nem tudnám kielégíteni minden vágyát. Valamint félő, hogy egy idő után esetleg vágyik férfira is (ami teljesen természetes). Nem biztos, hogy félrelép, hiszen azért,mert valaki biszex, nem feltétlen hűtlen (gondolom), de lehet nem lenne boldog egy idő után. Lehet emiatt a véleményem miatt nem vagyok népszerű, de én ezt így szoktam elmondani, SOHA nem írtam, vagy gondoltam olyan, hogy hagyják békén a nőket. Tőlem nyitottabb nőknek lehet aduász az ilyen beállítottságú férfi.
Néha én szégyellem magam amiatt, amit a saját nemem mond és/vagy tesz...
A biszex emberek ugyan olyan husegesek mint a heterok.
Nem nem hianyzik nekik a masik nem ha eppen parkapcsolatban vannak.sot nem is gondolnak a masik nemre sokszor.
Nem viszenk haza AIDS Hiv stb. csak annyi az esely mint egy heteronal.
Nem szexelnek fuvel faval.
Alt akkor valtanak ha a parkapcsolatuk kifutott es spec wleguk van abbol a nembol.
Sok biszex csak el fogadja a hasonlo nemtol a szexet de nem aktiv benne. Vagy csak a azex egy bizonyos resze izgatja. Pl egy pasi aki csak azopni akar mast nem. Vagy csak aki smar es tapizas eleg.
Egy biszexnel is van spektrum. Van akinek a gondolat eleg mas meg hedonista es egyszerre kell a ketto. De lehet h fazisai vannak evekig elvan a parjaval majd szakitas utan masik nem fele fordul. Vagy nem tud erzelmileg kapcsolodni a sajat memehez csak szex van.
Es sorolhatnam...
Amit leirtak az csak szereotipiak.
Mert van itt egy biszex csávó, aki folyamat kérdezget, hogy nőknek bejön-e a biszex. Na ő kifejti bárkinek privátban, hogy neki kell a barátnő mellett a pénisz is.
Hiába mondtam neki, hogy akkor ő poliamor lehet, továbbra is biszexként hirdeti magát, akit a gonosz nők nem hagynak kiteljesedni.
Egy definíció szerinti biszexszel semmi bajom nem lenne, de nagyon sok ember azt sem tudja, mit akar.
A poli es a biszex ket kulon dolog.
Az elobbi ez erzelmekre a maaodik a szexualis letre vonatkozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!