Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok a biszexuális férfiakról?
Figyelt kérdés
aug. 10. 17:24
3/10 anonim válasza:
Aranyosak, jó fejek, akiket ismerek. Amúgy ugyanolyan emberek, mint bárki más.
4/10 anonim válasza:
Meleg pasikkal biztosan nem kezdenék.
5/10 anonim válasza:
Azt hogy ezt a kérdést hetente felteszi valaki, szóval olvasd vissza a többi 500-at!
6/10 anonim válasza:
Nem gondolok semmit,hiszen én is bi vagyok. Ha megcsal,kuka,teljesen mindegy,hogy nő,vagy férfi akivel csinálja.
7/10 anonim válasza:
Kedves privátozó,itt az oldalon is felteheted a kérdésedet,hiszen ez a célja. Volt ilyen barátom,semmiben nem volt másabb,mint bármely heteró pasi. #6 vagyok
8/10 anonim válasza:
A legtöbb nőnél felejtős, mert ott lenne bennük a kétség, hogy a pasijuk vajon félremegy-e majd pasival. Egyébként haver értelmetlen a kérdésed, tudsz egyáltalán csajozni? Ha heteró lennél fel tudnál nőt csípni???
9/10 anonim válasza:
Tobb lehetoseg a bizonytalansagra (meg akkor is ha csak a ferfi barataival van, itt eleg sok biszex szexel, oralozik a haverjaval), de alapjáraton ugyanolyanok, mint barki mas. Lehet monogam, lehet poli beállítottságú, de ha a felek egymas kozott megbeszelik, akkor nincs akadalya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!