Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok a biszexuális férfiakról?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 08:56
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem nincs olyan ,hogy biszexualitas, csak teljesen nem fogadta el v ismerte el az adott szemely a szexualitasat.

Mindenesetre en nem jonnek ossze ilyen ferfival.

2022. dec. 12. 09:06
 2/10 anonim ***** válasza:
29%

1-es, ezt honnan veszed? :D

Én eléggé tisztában vagyok magammal, sokat fordítok az önismeretre, mégis biszexnek tartom magam. (De kapcsolatot csak pasival tudnék elképzelni)

Amúgy nőként nem kellene biszex pasi.

2022. dec. 12. 09:07
 3/10 anonim ***** válasza:
5%

Te magad meg is irtad, hogy kapcsolatot csak ferfival tudnal elkepzelni-ez beszedes…

Mind a barati koromben,mind a szakmai tapasztalat alapjan azon szemelyek,akik biszexualisnak vallottak magukat, kesobb az egyik nem iranyaba kotelezodtek el.

2022. dec. 12. 09:13
 4/10 anonim ***** válasza:
5%

A kerdesre a valasz,amit privatban kaptam az, hogy tobbnyire mindenki, aki meg nem, az keresi az utjat.

Szamitottam arra, hogy sokan nem fognak egyeterteni ezzel.

Sokszor hisszuk azt,hogy ismerjuk magunkat, aztan egy varatlan szituacio radobbent bennunket mennyire nem.

Persze ez nem baj, hiszen erre van az ido, az elet,hogy tapasztaljunk, ismerkedjunk, megismerjuk a vilagot , felismerjuk benne magunkat,azt,hogy nekunk mi a jo

2022. dec. 12. 09:22
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

Párom, és az exem is biszex volt (utóbbiról csak utólag tudtam meg, hogy az, bár visszagondolva elég egyértelmű volt)

Javarészt semleges a véleményem, de ha mindenképp válaszolnom kéne, akkor nekem inkább pozitív.

Csak mert a saját neme iránt is vonzódik, amiatt nem aggódom - nem a vonzalmon múlik, hanem a jellemen. Egy kőheteró pasi is meg tud csalni, ha pl. lát egy jobb seggű nőt, amennyiben egy féreg. Normális pasi nem tenné meg.

Ezen kívül a legtöbb esetben (nem minden bi pasira igaz, nem minden heteró pasira nem igaz...) több mindent tudunk csinálni a hálószobában, és kicsit több mindenről tudunk beszélgetni, mint egy heteró pasival.

Plusz rájuk sokszor nem jellemző ez a toxikus maszkulinitás-hülyeség, mint hogy "jaj, ne érj a fenekemhez, azt csak a búmziknak csinálják...!"

(Ember - azon kívül, hogy nincs semmi bajom a melegekkel -, az a te segged, amihez egy nő kíván hozzáérni, hol b*zis ez?)

Ja, és kedves S., nem kérek privátot, köszi :)

2022. dec. 12. 09:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
1: Létezik biszexualitás, viszont annak is vannak árnyalatai. Nem úgy kell elképzelni, hogy ő tökéletesen a két nem között áll, hanem valamelyikhez közelebb. A gyakoribb az, hogy az ellenkező nemhez áll közelebb, de főleg fiatal korban izgatja a saját neme is, legalább gondolatban. Ez egy olyan terület, ahol szerintem a férfiak jóval elfogadóbbak. A nők nagy része igazán nem is tud mit kezdeni vele. Mert ha egy másik nővel csalja meg a párja, akkor ott egyértelmű a helyzet, lehet rá haragudni, érezhet dühöt, szégyent, hogy nőként alulmaradt azzal a másik nővel szemben. De ilyenkor mi van? Annak a pasinak jobbak a lábai? Szebb az arca? Kerekebb a feneke? Ennek semmi értelme.
2022. dec. 12. 09:33
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Semmit. Mit gondoljak?
2022. dec. 12. 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem férfi. Emberként elfogadom, szeretem, van ilyen és meleg ismerősöm is. De nem férfiként tekintek rá.
2022. dec. 12. 11:19
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
5. Hat ne is nyulkalja a seglukat egy hetero ferfinak a no.. igen egy hetero pasit ez felcsesz !
2022. dec. 12. 11:28
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Mert?
2022. dec. 12. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!