Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Mit gondoltok a...

Lányok! Mit gondoltok a biszexuális férfiakról?

Figyelt kérdés
2020. okt. 14. 18:46
 1/9 anonim válasza:

Ugyan azt mind a biszexuális nőkről! Teljesen rendben van!

Egyszer egyik barátnőm azt mondta neki azért nem kéne ilyen pasi mert akkor nem csak a nőktől de már a férfiaktól is védenie kéne a párját ami szerintem nagyon nagyon nagy hülyeség! Ha valakit vihető azt úgyis viszik szeresse bármelyik nemet vagy akár mindkettőt😁

2020. okt. 14. 18:57
 2/9 anonim válasza:
*mint
2020. okt. 14. 18:58
 3/9 anonim válasza:
Nekem undi lenne nokent, hogy a parom a ffiakra is bukik, de hat igy nyilvan nem lenne a parom.
2020. okt. 14. 19:17
 4/9 anonim válasza:
Egeszségére. Mint ember semmi bajom velük. De párnak nem kéne. Engem taszít, hogy más fenekében járt, aztán meg velem akarna lenni. Brrrrr
2020. okt. 14. 19:25
 5/9 anonim válasza:
Nekem se kellene, gusztustalan.
2020. okt. 14. 19:32
 6/9 anonim válasza:
Nekem volt egy udvarlóm, aki bi volt. Nekem igazából bejött a dolog, bár sajnos nem jutottunk el odáig, hogy esetleg hármasban is csináljuk, esetleg lássam őt más pasival vagy ilyesmi. De nekem valahogy izgatta a fantáziámat a dolog, de persze nem belőlem kell kiindulni, nekem is vannak biszexuális hajlamaim :D
2020. okt. 14. 19:34
 7/9 anonim válasza:

Egy normál heteró ember, (jelen esetben nő) nem gondol semmit, tudomásul veszi és kész.

Viszont párkapcsolatra nem kellene egy ilyen férfi. Akinek az ilyesmi felkelti a figyelmét az szintén bi hajlamú.

2020. okt. 14. 22:05
 8/9 anonim válasza:
6# Uuh teljesen leírtál engem, a bi srácok valami eléggé megmagyarázhatatlan módon vonzanak bármily téren. Ban benne valami nagyon komisz, hogy nem csak veled, hanem a srácokkal is:D úgy képzelem bizonyos szempontból talán jobban meg is ért, szooval irigyellek^^
2020. okt. 14. 22:07
 9/9 anonim válasza:
Hogy biszexuális férfiak.
2020. okt. 15. 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!