Érdeklődöm,hogy itt megvan a lehetőség a kulturált társalgásra is?Én nagyon szeretnék egy romantikus hölggyel összetatalálkozni,amiből esetlegesen ismerkedés is kialakulhat?
Én egy 43 éves tolmács vagyok,adódhat a kérdés ha ez a hivatásom,miért vagyok eyedülálló,nos,nem jövök össze bárkivel,elképzelésem a kölcsönös nevetés,az őszinte természetes beszélgetés és együtt szervezzünk jól eső programokat pl.olyan helyen ahol még nem voltunk de régóta tervezzük.
Örülnék ha te is írnál magadról,nagyon érdekelsz,és beszélgetés is könnyedén fog menni.
"adódhat a kérdés"
Miért adódna? A tolmács szakma se jó, se rossz irányba nem kirívó, hogy hatással legyen a társkeresésre.
Inkább az Ismerkedés kategóriába kellett volna a kérdést írni
De egyébként szokta kialakulni itt párbeszédek de még kapcsolatok is
A menyasszonyomat fel tudom ajánlani ha angolul beszélsz.
Ő romantikus én nem. Vele nem tudok az lenni mert megőrít a beteges féltekenységével és a figyelem hiányával.
Legalább te boldoggá tudnád tenni ha már én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!