Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Érdeklődöm,hogy itt megvan a...

Érdeklődöm,hogy itt megvan a lehetőség a kulturált társalgásra is?Én nagyon szeretnék egy romantikus hölggyel összetatalálkozni,amiből esetlegesen ismerkedés is kialakulhat?

Figyelt kérdés

Én egy 43 éves tolmács vagyok,adódhat a kérdés ha ez a hivatásom,miért vagyok eyedülálló,nos,nem jövök össze bárkivel,elképzelésem a kölcsönös nevetés,az őszinte természetes beszélgetés és együtt szervezzünk jól eső programokat pl.olyan helyen ahol még nem voltunk de régóta tervezzük.

Örülnék ha te is írnál magadról,nagyon érdekelsz,és beszélgetés is könnyedén fog menni.

tegnap 13:46
1 2
 1/11 anonim válasza:

"adódhat a kérdés"

Miért adódna? A tolmács szakma se jó, se rossz irányba nem kirívó, hogy hatással legyen a társkeresésre.

tegnap 13:48
 2/11 anonim válasza:

Inkább az Ismerkedés kategóriába kellett volna a kérdést írni

De egyébként szokta kialakulni itt párbeszédek de még kapcsolatok is

tegnap 13:48
 3/11 anonim válasza:
Szerintem írj még kicsit magadról a külső tekintetében is, hány centi vagy, milyen alkat?
tegnap 13:49
 4/11 anonim válasza:
Ha tolmács vagy, miért spórolsz a szóközökkel vessző után? Így nem szép, amit leírtál. Nem összeegyeztethető azzal, hogy kulturált társalgásra van igényed.
tegnap 13:57
 5/11 anonim válasza:
Mi ez? Valami AI generált hirdetés? Csak mert olyan furán vannak össze rakva a mondatok, mintha google fordító írta volna.
tegnap 14:38
 6/11 anonim válasza:
Igen, kicsit tényleg olyan.
tegnap 14:47
 7/11 anonim válasza:
Tolmácsnak lehet tolmács, csak a magyar nyelv nincs a palettában.
tegnap 15:14
 8/11 anonim válasza:

A menyasszonyomat fel tudom ajánlani ha angolul beszélsz.

Ő romantikus én nem. Vele nem tudok az lenni mert megőrít a beteges féltekenységével és a figyelem hiányával.

Legalább te boldoggá tudnád tenni ha már én nem.

tegnap 15:20
 9/11 anonim válasza:
De nem mondta hogy milyen nemzetiségű. Lehet a magyar nem az anyanyelve, csak magyarul tolmácskodik. Vagy az ai már társat keres, és így tudja magát emberi szakmába helyezni, hogy mondjuk cikkíró, virtuális life coach, vagy éppen tolmács :)
tegnap 15:23
 10/11 anonim válasza:
A fentiek alapján a válasz: nem, itt nincs meg a lehetőség. :(
tegnap 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!