Érdeklődöm,hogy itt megvan a lehetőség a kulturált társalgásra is?Én nagyon szeretnék egy romantikus hölggyel összetatalálkozni,amiből esetlegesen ismerkedés is kialakulhat?
Figyelt kérdés
Én egy 43 éves tolmács vagyok,adódhat a kérdés ha ez a hivatásom,miért vagyok eyedülálló,nos,nem jövök össze bárkivel,elképzelésem a kölcsönös nevetés,az őszinte természetes beszélgetés és együtt szervezzünk jól eső programokat pl.olyan helyen ahol még nem voltunk de régóta tervezzük.
Örülnék ha te is írnál magadról,nagyon érdekelsz,és beszélgetés is könnyedén fog menni.
tegnapelőtt 13:46
11/16 anonim válasza:
Tolmááács, aki dadog? "összetatalálkozni"
🤣
tegnap 09:30
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat és az időt amit erre szántatok!
tegnap 21:35
13/16 anonim válasza:
Szívesen, gyere máskor is!
tegnap 21:49
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lehetőséget valamint,hogy sok hozzászólót megmozgatott a kérdésem!
tegnap 22:04
15/16 anonim válasza:
Itt mindenre van lehetőség, csak kulturált tarsalgasra nem.
tegnap 22:04
16/16 anonim válasza:
Szia! Én szívesen beszélgetek veled! 45n
ma 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!