INFJ ismerkedés?
Szia!
Sajnos vagy nem sajnos, az egyik legritkább személyiség típusba tartozom. A való életben, környezetemben senkivel nem találtam meg a közös hangot és igazából nem érzem azt, hogy INFJ személyekre lenne egyáltalán szükség ahol élek bárkinek. Gondoltam megpróbálkozom itt, hátha vannak hozzám hasonlóak.
21/f
1. Ahhoz képest, hogy elvileg INFJ a legritkább, a neten abból van a legtöbb
2. Ez egy nem túl tudományos kategorizálás
3. Valószínűleg csak szimplán introvertált vagy és nem nyitsz a világra, nincs ebben semmi. Lehet gyakorolni a nyitottságot
"Sajnos vagy nem sajnos, az egyik legritkább személyiség típusba tartozom." Gondolom valójában büszke vagy arra, hogy ritka vagy, de szerintem ne ez alapján ítéld meg magad, mert a pszichológiában csak nagyon nehezen lehet összohzni a "big 5"-al, ami viszont tudományos. Így ez max ilyen önismereti kis valaminek jó, de inkább káros.
ENTP vagyok, és minden második ember, akivel találkozom INFJ. Az exeim nagy része, ketten is a legközelebbi barátaim közül, és rengeteg ismerős.
És fölösleges ebből a tesztből kiindulni. Nem hülyeség, de semmiképpen sem alapnak tekintendő.
Szívesen beszélgetek veled, ha gondolod. :D
Én is INFJ vagyok hasonló tapasztalatokkal.
Ne a tésztből induljatok ki mert félrevezető. Tanulmányozatok a kognitív funkciókat
F/49
Ezt amúgy én is megfigyeltem, hogy INFJ-ből elég sok van annak ellenére, hogy ritkának nevezik őket, miközben a sajátomból (istp-ből) nagyon ritkán találok, pedig elvileg az gyakoribb.
Bár én úgy vagyok vele, hogy kölcsönös tisztelettel, őszinte érdeklődéssel és elfogadással sok emberrel lehet barátkozni/ismerkedni, nem csak azokkal, akik ugyanolyanok/hasonlóak mint mi magunk.
19/f
Sok az elmeroggyant, aki kitalálja, hogy ő különleges infj. Sokadjára még a tesztet is ki tudja úgy tölteni, hogy ezt az eredményt kapja. Viszonylag új jelenség. Most ez a divat. Egy igazi azonban hamar leveszi, hogy ki a kamus.
Az irigyek meg még többen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!