Online ismerkedésnél mennyire általános, ha a lány csak több hónap, vagy akár több mint egy év chatelés után akar találkozni?
Anno sokat próbáltam online ismerkedni, és az volt a tapasztalatom, hogy az olyan lányoknak, akik szóba álltak velem, bő 80%-a csak több hónap, vagy akár egy év beszélgetés után tudta volna elképzelni az élő találkozást. Sok esetben mégcsak nem is laktak messze, és felajánlottam, hogy én utazok. Ráadásul pedig fényes nappal egy forgalmas helyre (általában étterembe) hívtam volna őket.
Ezek a nők nem akarnak párt? Akkor minek ismerkednek? Egy konkrét esetben a lány halálosan komolyan gondolta, hogy chateljünk kb. egy évig, és akkor majd ESETLEG szóba jöhet az, hogy találkozunk.
A magyarázatuk az volt rá, hogy csak úgy találkozni egy idegennel veszélyes. Ezt nem értem, hisz napi szinten megy idegenek közé az ember. Elég felülni a tömegközlekedésre, az is tele van idegenekkel.
Ezeket az ismerkedéseket én rövidre zártam, mert nem tetszik, hogy a női fél azzal kezdi az ismerkedést, hogy potenciális bűnözőnek néz, és akkor az az elvárásuk, hogy én én győzködjem őket hónapokig, hogy nem vagyok ragadozó. De attól még frusztráló volt hogy alig volt meccsem mindenféle randiappon, és ott a lányok 80%-a ilyen volt. Vagy lehet hogy csak nekem volt mázlim ezeket kifogni? Találkozott már valaki ilyennel
Azóta szerencsére van párom. Online ismerkedtünk meg, és konkrétan másnap találkoztunk is, de nagyon nehéz volt rátalálni.
Nem általános.
Semmi értelme ennyi ideig egy idegennek írogatni.
Szerintem aki tényleg ismerkedni akar és nem zavaros (tényleg egyedülálló, stb.) az minél előbb szeretne találkozni. Már csak azért is, hogy ne pazarolja az idejét olyanra, akiről az első találkozáson kiderül, hogy nem is akarnak egymástól semmit sem.
Azta, igaz, én. 23 vagyok, de ha egy lány nem akar velem találkozni 1, max 2 hét chatelés után, akkor offolom.
Egyébként sokszor volt az is hogy meg a matchelés napján találkoztunk, sőt még ennél több is volt( ha érted mire gondolok)
Egy évig szerintem senki sem akar csetelni. Tuti nem társat keresett, vagy te nem tetszettél neki, csak ezt nem akarta megmondani.
Én mondjuk nem értem, hogy ha valaki tudja, hogy a másik nem tetszik neki és nem akar vele találkozni, akkor minek beszélgetni hetekig, hónapokig.
Arra meg vannak megoldások, hogy biztonságban érezze magát. Nappal kell találkozni, nyilvános helyen, pl, kávézó, cukrászda. Nem kell egymás lakhelyén, vagy annak közelében találkozni, nem kell hazavinni, hazakísérni, stb.
Légy résen, mert mostanra nagyon sok nő hitegetős és átverős és simán, szemrebbenés nélkül hazudik neked akár az alap dolgokban is, csak hogy elérje amit akar. Jelen esetben hogy te érdeklődj, udvarolj neki 1 évig, aztán majd utána szépen eltűnik vagy "bocs, mégse úgy alakult" és akkor ha ez neked nem tetszik, te leszel a zaklató bántalmazó aki ráakaszkodott. Még akkor is ha csak annyi volt, hogy az átverés után jogosan küldted el a p*csába.
Másik dolog, a nagy egyenjogúságban egyre több nő ott tart, hogy teljesen oké a passzív agresszió jegyében a hazudozás is neki. Tehát hogy nem fog nyíltan nemet mondani semmire, csak elszabotálja, és gyakran olyan módon hogy te durván megszívd. Hogy te várakozz feleslegesen őrá (mert hazudik az okáról) aztán hogy majd biztos szépen megfeledkezel az eredeti megbeszélt, megígért dolgokról. Mintha ez így működne... Ha meg eljön az idő majd hazudik vmi mást, vagy eltűnik szó nélkül. Vagy balhét generál.
Gerinctelen, jellemhulladék nőkkel tele lett az internet. Főleg manapság, hogy ez terjed hogy a nő minden esetben jó sőt áldozat, a férfi pedig bántalmazó, szexre éhes ösztönállat, aki ellen bármit bevetni teljesen jogos. Akkor is ha az adott ember nem tett ellene semmi rosszat sőt épp ellenkezőleg, de ugye náluk sokszor az általánosítás hatalmas alap, miközben persze az ellenkezőjére savat köpnek. Még akkor is, ha valódi tapasztalatról számolsz be, és nem általánosítva, egyes nők már akkor is beléd fognak állni. Ennyire nagyképűen és kettős mércével kezelik mostanra a női nemet és saját magukat is, egyre inkább. De ez persze kicsit se femináci tempó, hanem persze egyenlőség, mi más...
Röviden a lényeg: ne tedd, átverés! Találsz te jobbat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!