Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Online ismerkedésnél mennyire...

Online ismerkedésnél mennyire általános, ha a lány csak több hónap, vagy akár több mint egy év chatelés után akar találkozni?

Figyelt kérdés

Anno sokat próbáltam online ismerkedni, és az volt a tapasztalatom, hogy az olyan lányoknak, akik szóba álltak velem, bő 80%-a csak több hónap, vagy akár egy év beszélgetés után tudta volna elképzelni az élő találkozást. Sok esetben mégcsak nem is laktak messze, és felajánlottam, hogy én utazok. Ráadásul pedig fényes nappal egy forgalmas helyre (általában étterembe) hívtam volna őket.

Ezek a nők nem akarnak párt? Akkor minek ismerkednek? Egy konkrét esetben a lány halálosan komolyan gondolta, hogy chateljünk kb. egy évig, és akkor majd ESETLEG szóba jöhet az, hogy találkozunk.

A magyarázatuk az volt rá, hogy csak úgy találkozni egy idegennel veszélyes. Ezt nem értem, hisz napi szinten megy idegenek közé az ember. Elég felülni a tömegközlekedésre, az is tele van idegenekkel.

Ezeket az ismerkedéseket én rövidre zártam, mert nem tetszik, hogy a női fél azzal kezdi az ismerkedést, hogy potenciális bűnözőnek néz, és akkor az az elvárásuk, hogy én én győzködjem őket hónapokig, hogy nem vagyok ragadozó. De attól még frusztráló volt hogy alig volt meccsem mindenféle randiappon, és ott a lányok 80%-a ilyen volt. Vagy lehet hogy csak nekem volt mázlim ezeket kifogni? Találkozott már valaki ilyennel

Azóta szerencsére van párom. Online ismerkedtünk meg, és konkrétan másnap találkoztunk is, de nagyon nehéz volt rátalálni.

febr. 17. 06:28
1 2 3
 11/28 anonim válasza:

Nem normális nőket fogtál ki, akik rettegnek és neten élik az életüket.

[link]

Itt a kommenteket olvassa el itt minden férfi aki párt akar, és bajlódik a nőkkel a neten...

"Nekem nőként nem feltétlen kell nagyon sok randi, hogy eljussunk az ágyig, ha valakivel meg van a kémia, akkor vélemény szerint jobb, ha minél előbb kiderül, hogy szexuálisan is passzolunk egymáshoz. Előfordult már, hogy az első randin is volt szex a brutális vonzalom végett és nem bántam meg"

"Mas kerdes, hogy en a parommal az elso randinkon eletem egyik legjobbjat szeretkeztem"

"3 honap??? Ha valaki tetszik, el nem tudnám képzelni. Meg kéne eroszakolnom magam, hogy 3 honapig ne masszak ra a masikra. Mi a 3. Randin szexeltunk"

"Ha 3 hónapot kellene várnom a szexre, lehet, hogy nem várakoznék inkább. Ha megvan a kémia, passzol a másik értékrendje és látok rá esélyt, hogy akár komolyra is forduljon, akkor 2-3 randi elég"

Persze más kérdés, hogy hogyan néztek ki azok a férfiak, és te hogy nézel ki, de a nőknek baromira nem kell semmi idő hogy dugjanak.

febr. 17. 14:28
 12/28 anonim válasza:
Másfél év után szűztelenítettem.
febr. 17. 16:26
 13/28 anonim válasza:

Prűdek voltak, vagy egyszerűen nem tetszettél és le akartak rázni,csak nem sértően.

Ilyet még nem hallottam hogy egy nő aki ismerkedik tetszik is neki a pasi és nem akar talizni csak időkkel később...

febr. 17. 16:32
 14/28 anonim válasza:
Gerinctelen hulladék a nő
febr. 17. 16:52
 15/28 anonim válasza:
Jicinben általános
febr. 17. 19:23
 16/28 anonim válasza:
Akkor tiltani kell a jicini csajokat is, ez van haver.
febr. 17. 19:51
 17/28 anonim válasza:
Nem én szoktam tiltani
febr. 17. 20:16
 18/28 anonim válasza:

Az ilyenek valószínűleg nem is akartak soha találkozni, mert vagy beszariak, vagy nem jöttél be nekik, vagy csak unatkoztak, vagy hazudtak önmagukról, és féltek, hogy ez kiderülne a randin. Egyébként igen, elvileg lehetne találkozni 1-2 hét chatelés után (vagy még hamarabb is), de ehhez az kell, hogy a másik fél is aktív legyen. Mert ha ő lassabb tempóban válaszolgat (értsd: kvázi nem is chateltek, inkább csak levelezgettek, és ő 1-2 naponta írogat csak pár sort), akkor ott sokkal hosszabb időbe telik megismerni egymást, több idő kell ahhoz, hogy el tudd dönteni, ér-e másik annyit, van-e annyira érdekes, vonzó, hogy randira hívd.

Velem is előfordult, hogy hetekig beszélgettünk, de amikor felvetettem a találkozás ötletét (pont úgy, ahogyan te is, fényes nappalra javasoltam valami nyilvános helyet, én fizettem volna, és még azt is hozzátettem, hogy egy találkozás senkit sem kötelezne semmire), rendszerint ugyanaz lett a vége: ígérgetés, hazudozás, lepattintás, ghosting. Rájöttem, hogy az ilyen emberekre alapból nem is lehet építeni, mert valami gebasz van velük. Neten hatalmas lutri ismerkedni, főleg az utóbbi időben. Másfél-két évtizede még viszonylag normális volt az online világ, mostanra viszont egy trágyatelep lett, tele nem normális és/vagy kamus emberekkel.

febr. 17. 21:56
 19/28 anonim válasza:
10 reménytelenül beteg vagy. Csajozz már be mert már hetek óta vergődsz vagy lehet hogy régebb óta de most itt nyomatod. Mindent kiforgatsz, kár beléd minden szó. Én soha többet olyannak egy jószándékú szót nem írok le, aki ezt az ellentétet szítja amit te.
febr. 18. 00:17
 20/28 anonim válasza:
Teljesen normális.
febr. 18. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!