Online ismerkedésnél mennyire általános, ha a lány csak több hónap, vagy akár több mint egy év chatelés után akar találkozni?
Anno sokat próbáltam online ismerkedni, és az volt a tapasztalatom, hogy az olyan lányoknak, akik szóba álltak velem, bő 80%-a csak több hónap, vagy akár egy év beszélgetés után tudta volna elképzelni az élő találkozást. Sok esetben mégcsak nem is laktak messze, és felajánlottam, hogy én utazok. Ráadásul pedig fényes nappal egy forgalmas helyre (általában étterembe) hívtam volna őket.
Ezek a nők nem akarnak párt? Akkor minek ismerkednek? Egy konkrét esetben a lány halálosan komolyan gondolta, hogy chateljünk kb. egy évig, és akkor majd ESETLEG szóba jöhet az, hogy találkozunk.
A magyarázatuk az volt rá, hogy csak úgy találkozni egy idegennel veszélyes. Ezt nem értem, hisz napi szinten megy idegenek közé az ember. Elég felülni a tömegközlekedésre, az is tele van idegenekkel.
Ezeket az ismerkedéseket én rövidre zártam, mert nem tetszik, hogy a női fél azzal kezdi az ismerkedést, hogy potenciális bűnözőnek néz, és akkor az az elvárásuk, hogy én én győzködjem őket hónapokig, hogy nem vagyok ragadozó. De attól még frusztráló volt hogy alig volt meccsem mindenféle randiappon, és ott a lányok 80%-a ilyen volt. Vagy lehet hogy csak nekem volt mázlim ezeket kifogni? Találkozott már valaki ilyennel
Azóta szerencsére van párom. Online ismerkedtünk meg, és konkrétan másnap találkoztunk is, de nagyon nehéz volt rátalálni.
"80%-a csak több hónap, vagy akár egy év beszélgetés után tudta volna elképzelni az élő találkozást"
Stop! Az ilyen csak az idődet rabolja. Egyszerűen szélhámosak, dologtalanok, sunyik.
Figyelem, itt egy sima találkozásról van szó, nem házasságról. Még csak nem is szex!!
Nem, nem általános. Ha esetleg általános lenne, akkor se normális dolog. Az ilyenekből semmi nem lesz, kuka mind. Aki érdemleges a türelemre, az pedig legalább annyira akar találkozni mint te, és tesz is érte. Megoldja b+, megoldja akkor is ha nincs ideje. Minden más csak mellébeszélés
#22 mondasz jókat, gechipofátlanok a mai fiatalok, és a maradék (A maradék, aki már elmúlt 30 és csak vergődik a kapcsolatokkal. Nyilván azért, mert egy szutyok)
Egyetlen óriási hiba amit elkövetsz, hogy pont te is felülsz a hangsebességgel robogó wokevonatra. Bepaliztak téged is, mert pont az a lényeg hogy ezt gondold. Szóval nem kéne így a férfi és nő keresztre felfeszíteni a témát.
Egyre több a pipereholmi, mégis egyre mocskosabbak az emberek. Tisztelet a kevés kivételnek.
0:39 vagyok, és férfi
Érdemes elolvasni, picit zord de őszinte/mély igazság.
Igen ám, csak amíg a nők 30 évesen már lefőttek és nem kellenek a kutyának sem, az 50 éves pali meg még mindig jó.(főleg ha kondiznak és foglalkoznak is magukkal, méglassabban öregszenek)
A nők öregszenek, a férfiak nemesednek mint egy bor.
A nők már 30felett egyaltalan nem olyan jó feszesek és szépek mint 16-25 éves korukig.. sőt valamelyik hamarabb elkezd öregedni.. pl én vagyok 25F és a velem egyidős nőktől hányok néhányat az anyámnak mondanék simán…nem is kéne max 21 éves nő most ebben a pillanatban nekem.
Szóval ja, hulladék nők akik válogatnak nagyon de mégsem találnak “megfelelő” sugar daddyt vagy olyan jó palit ami megfelel az elvárásaiknak, vagy r*ban*kodnak végig stb, azok álalában 27-30 felett már egyedül is maradnak mert ránézel és azt mondod hogy “huhh ez már el van használva” és az idősebb pénzesebb vagy éppen a fiatalabb jóképűbb palik és ezek kombinációi inkább választanak egy jó fiatal feszes szép csajt🥹
Szóval akik 27-30-40 vagy ne adj Isten afelett lévő nők, már el vannak ítéltetve..Azt látom ezeken hogy szomorúak, visszasírják a fiatalságukat mert már egy normális, picit helyesebb palinak is örülnének vagy szimplán nem egy tróger alkesznek, és mennek az árral a semmi felé egyre reménytelenebbül, kalandozgatva néha (a szebbek) le-le feküdve egy-egy extra fiatal(19-25-30-as) pasival akiknek persze csak egy éjszakára kellenek max amíg rájönnek hogy “ez a nő már lefőtt és öreg és gyenge az ágyban”.. Néha azonban valamelyik kapcsolatukból marad nekik egy gyerek amit nevelgetnek egyedül általában..Sok ilyet ismerek sajnos, voltam ilyen nőkkel ágyban én is.. Ne akarjon egy lány se ilyen életet..Lefőttek mint az omnia a nők egy kor után.
Van baj az emberek fejében. aki nem akar minél hamarabb találkozni, és ezt komolyan is gondolja ott valami nem oké agyilag.
De az esetek többségében csak hülyítés az egész, azt gondolják sokan hogy nekik mindent lehet, a férfi csak egy eldobható valami, mert sokan ráírnak, bepróbálkoznak. Az internet tele van egy halom senkiházival, de tényleg. Én már elő sem akarok fizetni sehova sem, mert csak megalázzák az embert az oda beregisztráló nők egy jó része, leginkább a többsége. Ezzel töltsem az időmet? akikkel eddig megismerkedtem egyik sem volt normális ember. Sorolhatnám hosszasan miket mondtak nekem, mindig meglepődök a semmitmondó mentalitáson és mindig van lejjebb. Itt már nem számít a hűség, az erkölcs, az odaadás, empátia, csak a kihasználás, az megy.
A kedvencem, 25 éves válófélben lévő csaj aki bevállalt a férjével egy gyermeket, még nem mondta meg a férfinak hogy válni akar, de már beregisztrált több társkeresőre is. Mikor megkérdeztem, és mik a terveid a jövőben. A válasz, talán kipróbálná a légdobolást.... Le is tiltottam. Amúgy sem akarom más gyermekét felnevelni, meg a férjjel veszekedni. Szép kis jövő mondhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!