Ki ismerkedne egy 21 éves Szegedi sráccal?
Figyelt kérdés
Szia, infós vagyok! Minden is érdekel és olyan lányt keresek akivel képes vagyok értelmesen beszélgetni, ismerkedni, viccelődni, baromkodni, túrázni, edzeni, zabálni, társasozni.
Én fontosnak tartom a kommunikációt és az érzelmi érettséget, ha ez számodra nem érték, kérlek ne írj mert akkor nem egymást keressük. A cél nem az, hogy tökéletesek legyünk hanem az, hogy ezen a héten egy héttel jobbak legyünk mint a múlthéten. Érdekel és vonz szinte minden tudományterület, de főleg az érdekel ami segít megérteni a világot és az embereket.
febr. 15. 21:02
1/5 anonim válasza:
Küldj képet
febr. 16. 01:10
2/5 anonim válasza:
Én
febr. 16. 12:47
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves második kommentelő, kifejtenéd hogy ez mit jelent?
febr. 16. 13:41
4/5 anonim válasza:
Én mondjuk inkább enni szeretek, nem zabálni.
febr. 16. 17:56
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, észben tartom majd.
febr. 16. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!