Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok a biszexuális férfiakról?
Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 14:54
3/10 anonim válasza:
Le***rom igazából. Ne csaljon meg. De ezt felesleges hozzáttenni, mert nyilván egy hetero se csaljon meg. Az meg hogy kivel nem csal meg nem érdekel.
Amúgy meg lepacsiznék vele, én is biszex vagyok.
4/10 anonim válasza:
Azt hogy nem jönnék össze biszex pasival. Ahogy itt olvasgatom rengetegen dugnak félre, és attól hogy biszex valaki még semmilyen szinten nem mentség a félrelépésre. Márpedig én monogám kapcsolatot akarok, amibe nekem nem fér bele semmilyen nemű harmadik fél.
5/10 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejönnek:D de ez kicsit régmúltba visszanyúló dolog.. Viszont nyilvánvalóan nem ez számít, ha hűséges.
6/10 anonim válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy csalfabbak, mint a heterok. Es sokaknak a (titkos) szopas belefer, mert azt nem kapjak meg otthon a notol.
7/10 anonim válasza:
#4: Mert ugye heteroszexuális még soha nem csalta meg a barátnőjét.
8/10 anonim válasza:
Mondtam ilyet? Nem. Akkor ne forgasd ki a szavaimat. Ellenben így nagyobb a valószínűsége és az esélye a dolognak.
9/10 anonim válasza:
Bejönnek, van is pár ismerősöm, nem innen, velük jól elbeszélgetünk és mást is, csak neten, mert külföldiek. És én is biszex vagyok.
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, az annyira nem normalis, ha valaki nem hetero... de ha a tettein, vagy a kijelentesein nem latszik meg, es ferfiasan viselkedik, akkor talan elfogadnam. Nem olyan egyszeru ezt a kerdest megvalaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!