Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hosszú idő után végre elfogadt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú idő után végre elfogadtam, hogy biszexuális vagyok. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 12:07
 1/8 zsembizsozso ***** válasza:
100%
Én csak magamban fogadtam el. De titkolom.
2020. aug. 13. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mire vágysz. Gondolom, most a saját nemeddel szeretnél ismerkedni. Fiú, lány vagy? Kicsit részletezhetnéd.
2020. aug. 13. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor valósítsd is meg amire vágysz... ismerkedj fiúkkal, lányokkal egyaránt. Dupla esély egy jó randira :)
2020. aug. 13. 13:19
 4/8 A kérdező kommentje:
fiú vagyok, 27
2020. aug. 13. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadás önmagában kevés. Ha ismerkednél, vagy szexet is szeretnél,akkor ezt tisztázd le magadban.És azt,hogy melyik oldal vonzana. Milyen korúval, milyen mélységben ismerkednél.

Annak idején én így "kezdtem " és nagyon jól alakult minden, sőt, volt egy állandó szexhaverom is, szintén bi.

2020. aug. 13. 14:03
 6/8 A kérdező kommentje:

ismerkednék, csak szex is, de párkapcsolatot nem szeretnék fiúval, maximum szexhaverságot.

Elsősorban a passzív oldal vonzz, az aktív kevésbé, alig.

A kor az inkább tőlem fiatalabb, de ha fiatalos, akkor nem gond, ha idősebb

2020. aug. 13. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"de párkapcsolatot nem szeretnék fiúval, maximum szexhaverságot."

Én is így kezdtem anno :D ma már csak férfiakkal ismerkedem, jelenleg kapcsolatban is élek eggyel.

2020. aug. 13. 18:02
 8/8 BB_ ***** válasza:
Egy jó párkapcsolatot nem az határoz meg, hogy férfival vagy nővel vagy együtt.
2020. aug. 14. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!