Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális szülők (nők/férfiak) egy gyermek születése után mennyire vagy hogyan tudjatok megelni ezt a vagyatokat?
Figyelt kérdés
Van és esély és lehetőség h a másik nemmel együtt tudjatok leni?2020. aug. 17. 13:53
1/4 anonim válasza:
A biszexualitás egy szexuális orientáció (nem tudom hányszor kell még elmondani). Nem vágyak kiéléséről van szó, hanem arról, hogy a saját nemeddel IS képes vagy párkapcsolatot kialakítani. Ha úgy történt, hogy családot alapítottál egy ellenkező neművel akkor legyél boldog. Annak amiről te beszélsz a nyitott kapcsolathoz van inkább köze.
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok anya, de ha kapcsolatban vagyok valakivel, akkor nem akarok mással henteregni. Se azonos, se ellentétes nemûvel. Csak a párommal.
Ha meg családom lesz, pláne nem fogok félrelépni. Ha szeretem a párom akkor nem kell más, ha nem szeretem akkor meg nem maradunk együtt.
3/4 anonim válasza:
Bezzeg a heteróktól ugyanezt nem kérdezik meg...
Kíváncsi vagyok, hogy mi alapján hangoztatják olyan sokan, hogy biszexség = folytonos vágy a másik nemmel való közösülésre. Van ilyen tanulmány, kutatás amiről én lemaradtam?
4/4 anonim válasza:
1. Megcsalod a párod
2. A pároddal kompromisszumra juttok.
3. Sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!