Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexualitásom elfogadása is lehet legalább annyira nehéz, mintha meleg lennék?
Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 09:22
1/7 anonim válasza:
Persze. Sajnos miért ne lehetne?
2/7 anonim válasza:
Igen, lehet. De ha sikerült, akkor utána sokkal jobb lesz. :)
3/7 anonim válasza:
Egyetértek, egyébként én is bi vagyok, de én már elfogadtam magam.
4/7 anonim válasza:
Én meleg vagyok, de valamiért sokkal izgatóbbnak találom a biszex pasikat. Aki gondolja akár írhat is.
7/7 anonim válasza:
Nem, ezt SOHA nem tudod meg, mert te bi vagy nem meleg! Ezen már én is gondolkodtam, hogy mi a jobb, vagy mi a rosszabb, de szerintem egyrészt nincs jobb, vagy rosszabb szex, csak a pillantnyi többségi társadalom által elfogadottabb és kevésbé ...
De ki mondja meg hogy a hedonista gögög / római / antik világ volt ""jobb"" vagy a pillanatnyi mai??!!?? Ki tudna erről érdemben nyilatkozni? A spártai rabszolga aki meghalt 19 évesen mert megrugta a gazdája lova? Vagy az arisztokrata akit megrugta a saját lova (ugyanaz a ló) 25 évesen, vagy egy mai narancslovag?
Semmi a sex, semmi az élet, csak ha magad
teszed értelmessé.... szerintem
ui.: az meg hogy kivel szexelsz élvezettel me, tőled, csak a rád töltött szoftvertől függ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!