Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell felismerni a bi fiúkat ?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy a viselkedésük, öltözködésük, beszéd stílusuk. Szóval miben mások ezekben, mint a heterók. Csak értelmes válaszokat várok. (Homofób válaszolók inkább ne válaszoljanak)2020. aug. 16. 17:32
3/9 anonim válasza:
Sok beszélgetésből talán-talán lehet következtetni. De alapvetően sehogy nem lehet.
4/9 anonim válasza:
Van akinél látszik van akinél nem. Nekem volt egy haverom akiről csak fél év ismeretség után tudtam meg hogy bi. Nem titkolta csak nem volt beszédtéma és egyáltalán nem látszódott rajta
5/9 anonim válasza:
attól hogy bi vagy meleg még nem feltétlen fog lányosan öltözködni
kiszedni a szemöldökét
meg a beszédstílusát megváltoztatni
rajtam se látszódik
amig nem mondtam a legjobb barátaimnak kise nézték volna belőlem
na most légy okos domonkos
7/9 anonim válasza:
Hat szerintem ha beszelgetsz vele sokat ra fogsz jönni egy idö utan.
ha kedves veled es el tudsz vele beszelgetni oylantemakrol is tudni fogod :)
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat !
2020. aug. 16. 22:28
9/9 anonim válasza:
Sehogy,nem lehet.Hosszú évek óta bi vagyok.Még senki sem gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!