Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek a biszexuális lányokról?

Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 06:48
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Jókat lehet velük huncutkodni, ugyanúgy... 🤭

Mondjuk még nem volt szerencsém olyanhoz...

De qurva jó látvány lehet, mikor az egyik engem cumizik, a másik meg nyalja a dohányzó hölgyikét. 😳

Ilyen hármasban még nem voltam.

De egyébként nagyon nagy élmény lenne számomra, két nőt nézni élőben! 👌

F

2020. aug. 14. 06:55
 2/9 DnPlymn ***** válasza:
71%

Jó neki 😌

Az, hogy egy nő biszexuális, a legtöbb férfit izgalomba hozza.. abszolút pozitív értelemben.

Monogám kapcsolatban szinte mindegy.

Nyitott(abb) kapcsolatban izgibb, hogy közös élményeket szerezhetünk egy harmadik féllel..de ez már nagyban függ attól, hogy mit vállal be, mire vágyik

2020. aug. 14. 07:15
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Semmi, ha nekik így jó....
2020. aug. 14. 07:17
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Ha egy biszex lánnyal lennék akár szexhaverságban, együtt nézhetnénk a csajokat az utcán :D
2020. aug. 14. 07:45
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Nekem volt biszex barátnőm.

Ugyanúgy kezelem ezt mint egy hetero nő esetében. Az hogy biszexuális nem azt jelenti, hogy egyszerre mindkét nemmel akar dugni, hanem azt, hogy a fiúk és a lányok is érdeklik szexuálisan.

De ha velem van akkor engem szeret, de akkor ne menjen félre se fiúval se lánnyal mert akkor úgyis szakítás a vége

2020. aug. 14. 08:01
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Én fiúként vagyok biszexuális szóval teljesen megérteném.
2020. aug. 14. 08:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Ne bombázzatok üzenetekkel, én is fiú vagyok..
2020. aug. 14. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
A biszexuális lányok nem a férfiak szórakoztatására biszexuálisak. Én is az vagyok, de soha nem lennék benne egy hármasban.
2020. aug. 14. 16:50
 9/9 Bacardiboykvar ***** válasza:
76%
Mivel én is biszex vagyok, így nyilván teljesen normális dolog a számomra, ha a nő is biszex. Már csak egy ilyen nőt kellene találnom magamnak párnak. 45 éves bi pasi.
2020. aug. 16. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!