Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek véleményé szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek véleményé szeretném kérni!?

Figyelt kérdés
úgy érzem biszex vívódom magammal és undorodok, magamtol mert nem tudtam mit érzek hogy miért tudok szeretni egy nőt és egy férfit is de ugy érzem hogy aférfiak szexuálisan vonzanak de leéni a életemet egy nővel tudnám egy nőt tudnék igazából szeretni ez normális mi a baj velem

2019. márc. 16. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Biszexként ez a normális
2019. márc. 16. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen így kezdődik, hogy vívódás, meg utálkozás ! Meg, hogy én nem lehetek olyan, stb. Majd kapcsolat nővel, mert akkor elfelejtem a fiúkat, DE NEM ! NEM felejted el ! Tehát jobb elfogadni magad, és úgy élni az életed. Nálam is így volt.

Vagyis NORMÁLIS, semmi baj veled,így születtél, hogy biszex vagy !

2019. márc. 16. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne ess pánikba babus! :)

Lesz időd eldönteni, hogy pontosan mit szeretnél, és kivel szeretnéd. Ne hamarkodj el semmit!

2019. márc. 17. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!