Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek hosszútávú kapcsolatb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek hosszútávú kapcsolatban tudtok élni?

Figyelt kérdés

Ugye kapcsolat alatt változhat hogy kihez vonzódtok jobban és arra lennék kíváncsi, hogy ez nem-e rontja el a kapcsolatot.

Még nem volt kapcsolatom, de nagyon félek, hogy emiatt fog tönkremenni.

:(

2019. márc. 12. 15:24
 1/10 StevenUp ***** válasza:
100%

Nekem volt barátnőm biszexuális elmondása szerint én meg hiszek neki mert ő dolga.

És hosszú ideig együtt voltunk nem zavart hogy a nőkhöz is vonzódik mert remekül kibeszèltük a jó vagy éppen nem jó seggű nőket az utcán :D

2019. márc. 12. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmes vagyok akkor csak az az egy èrdekel.

Ha nem vagyok szerelmes akkor meg minden bajom van ès pròbàlom azzal elfojtani hogy a màsik nemet kezdem el nèzni, ismerkedni velük mert valamièrt ùgy èrzem az nem akkora bűn (pedig az)

22/biszex/L

2019. márc. 12. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen 28/F/Langyosbi
2019. márc. 12. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig egy óriási tévhit a biszexekről. Ha kapcsolatban vagyok és komolyan gondolom, akkor nem szokott érdekelni a másik oldal. Úgy ahogy a hetero férfi sem vágyodik olyankor egy barna csajra amikor éppen szőkébe szerelmes! (normál esetben) Aki meg igen, az megcsalja a másikat ha bi, ha hetero vagy akármi, nem ezen múlik
2019. márc. 14. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Én tudnék. De nincs kivel.
2019. márc. 15. 13:03
 6/10 A kérdező kommentje:
És mi van ha a szerelem már átalakul szeretetté?
2019. márc. 16. 14:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a helyzet, mint a hetero embereknél.

Bejönnek neki a csajok/pasik, de ha megtalálja Az Igazit, akkor csak ő fogja érdekelni, magasról tesz a többire.

Biszexnél csak annyi, hogy mindkét nem lehet potenciális jövőbeli társ.

Köcsögök pedig mindenhol vannak, biszexek, heterók, melegek és egyebek között, akik megcsalják a párjukat.

Ha megtörténik, akkor nem azért mert bi, hanem mert egy gerinctelen féreg.

2019. márc. 17. 18:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2019. márc. 17. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen. 12 éve élek boldog házasságban. Biszex férfiként egy biszex nővel. Nagyon megértőek vagyunk egymással szemben. Engedjük és szorgalmazzuk a saját nemünkel való együtt létet. Találtunk is egy mindkét részről biszex házaspárt akikkel rendszeresen összejárunk. Az ilyen találkák után, nem rögtön, hatalmasakat szoktunk szeretkezni. A kapcsolatunk nagyon stabil.
2020. aug. 14. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Párommal biszexek vagyunk, mi nem igénylünk mást egymáson kívül :)

(Csak a félreértések elkerülése végett: ezek mi vagyunk. Az olyan párok, mint pl. #9-ék is teljesen rendben vannak :D Egyrészt semmi közöm mások magánéletéhez, de annyit mondhatok, hogy ha a két - vagy több - fél boldogan és egyetértésben él, az a jó kapcsolat)

2020. aug. 14. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!