Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted vannak olyan lányok akiknek heti pár szex az igényük egy hosszútávú kapcsolatban?
Nem tagadom, nekem ez a mennyiség esik jól.
Egyéb fizikai kontaktusra korlátlanul vevő vagyok tehát bújósak előnyben.
Legtöbben ezt keveslik, ez tény, ezért is a kérdés, hogy létezhet-e aki nem.
Egyébként egy fiatal, egészséges, méretes férfiről beszélünk, csak én mást is szeretek csinálni a párommal.
Érdemes keresgélnem vagy ez holtbiztos, hogy mindenkinél minimalizmus szex terén?
Nem tudom, hogy teljesen értem-e a kérdést.
A heti pár szex, az normális, átlagos.
Igen, általában azok hangoztatják a szexuális életüket, akik minden nap csinálják, vagy naponta kétszer......
szerintem hosszútávon azért nem az a jellemző.
Én 30 vagyok, a párom 32. Megismerkedésünkkor mi is többet szeretkeztünk, de most már van, hogy egy héten csak egyszer. És nem érezzük rosszul magunkat emiatt, mert olyankor neki sincs többre igénye és nekem sem.
Micsoda hülye megközelítés. Bocs, de ki kell ábrándítsalak. Attól, hogy mi minden nap szexelünk, még csinálunk mást is. Ettől még nem lesz valaki unintelligens kőbunkó.
Mi kúrturáltak vagyunk, járunk kiállításokra, színházba, múzeumba, operába is szexelni.
Annyival már kiegyeznék,ha nagyon beléd lennék esve.
De az igényem a minden napos hancúr :)
L
Én pontosan így látom, mint te, szerintem is a heti pár alkalom a "normális" (úgy értem, hogy számomra, az én igényeimhez viszonyítva).
De nem szeretnék ismerkedni, nem kérek privit.
Szerintem ez korrekt, főleg ha kitart, és 1 év után sem nekem kell könyörögnöm érte.
Mondjuk az nem árt, ha egy este alatt akkor van több menet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!