Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mekkora probléma lenne számotokra egy hosszútávú kapcsolatban, ha csak óvszerrel szexelhetnétek a barátnőtökkel?
Aurás migrénven szenvedek, ezért ellenjavalt, hogy kombinált fogamzásgátlókat szedjek. A gesztagéntartalmúak pedig nem olyan hatékonyak, mint a kombinált fogamzásgátlók. Marad a gumi, egyszerűen nincs más választás.
Nektek ez melkora problémát jelentene hosszabb távon?
Ha mindig csak óvszerben, az probléma lenne (bevallom férfiasan)
De az nem lenne gond, hogy nem szedhetsz fogamzásgátlót.
Rengeteg egyéb módszer létezik még ;-)
Egyszerű. Garaton keresztül nem leszel terhes!
Persze én is nyalok, mint a kisangyal.
Én még nem sokat ismerek, majd kiokoskodjuk a nőgyógyászommal, milyen opciók vannak még... Én mindenesetre nyitott vagyok akármilyen módszerre, csak első körben az óvszert írtam, azt ismerem.
#1 Nem elég nyomós ok a drasztikusan megnövekedett trombózisveszély? Vagy csak nem értem, amit írsz?
Privikre nem válaszolok :)
20 vagyok.
Nekem nem lenne gond. Ha lenne barátnőm akkor nem engedném neki, hogy szedjen fogamzásgátlót, káros nagyon.
21F
Hát mi abban a helyzetben vagyunk, hogy páromnak muszáj tablettát szednie, mert endometriózisa van. Sokkal jobb gumi nélkül, úgyhogy én nem tudnám meddig bírnám a csak gumit, de tény, hogy a tabletta sem a legegészségesebb módszer.
Nőgyógyásszal fogunk értekezni, mi mást választhatunk, az sem érdekel, ha drágább, csak ne ártson ennyire.
8 éve vagyunk együtt és lassan 2 éve házasok. Sosem csináltuk gumi nélkül. Nekem többet ér a párom egészsége és neki is.
32/F
Köszi a válaszokat, szívesen várok még többet, ha van! :)
#7 Szegény párod.. Engem is vizsgáltak endometriózisra, de szerencsére nekem negatív lett. Azért rendesen rám hozta a frászt. Remélem sikerül találnotok valami más módszert, a párodnak meg kitartást..!
Köszönjük szépen kedves kérdező. Jelenleg a méhen belüli, hormontartalmú fogamzásgátló felé kacsingatunk, mert sokkal kevesebb hormont tartalmaz, ugyanis helyben hat, de állítólag gyermektelen nőnek nem szokták felhelyezni.
Ha más nem, marad a hüvelygyűrű.
Nagyon sajnálom szegényt, mert rettenetesen fájdalmas a mensije, bár amióta bogyót szed, meg fájdalomcsillapítót vesz be azokon a napokon, sokkal jobbam viseli. De akkor is, még csak 25 éves... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!