Problémás bőr, manna szappan hosszútávú tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, pattanásos, mitesszeres, zsíros és egyszerre száraz bőrrel rendelkező 14 éves lány vagyok. Rengeteg terméket próbáltam már ki, sikertelenül. Eljutottam nemrég a manna szappan oldalára és vegyes értékeléseket olvastam róla. Sokan írták, hogy 1-2 hétig tökéletesen hatott majd rosszabb lett, de senki nem írta, hogy az újonnan jelentkező problémák után mi történt!? Kérem, aki hosszabb ideig használta írjon tapasztalatokat, mert szeretném ha javulna a helyzetem. Előre is köszönöm szépen :)2015. febr. 28. 20:29
1/2 anonim válasza:
17 évey lány vagyok :) kb 5 hónapig használtam a manna szappant és pattanás mentesítette a bőröm. Előtte már rengeteg krémet,lemosót használtam ami nem segített. Szóval nekem is zsiros pattanásos volt a bőröm és most nincs pattanásom se és kevésbé zsirosodik. :)
2/2 anonim válasza:
Nem vagyok már tini, vegyes az arcbőröm néhány aknéval, de semmit sem segített a Manna, viszont mindegyik terméke nagyon szárította a bőrömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!