Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek akik jobban vonzódtok a saját nemetekhez, ti mindig is tudtátok, hogy ez így van?
Figyelt kérdés
Nektek úgy volt hogy a veletek megyeggyező nem tagjai tetszettek mindig is (jobban)?
Úgy értem, hogy pl általános iskolában is a saját nemetekhez vonzódtatok jobban és onnan tetszettek bizonyos emberek?
2019. márc. 1. 23:48
3/6 anonim válasza:
Hát egy darabig úgy volt hogy felváltva. Egyszer évekig csak férfiak, aztán évekig csak nők.
Viszont az utóbbi 7 évben csak a nőkhöz vonzódom, és egyre jobban kiábrándulok a férfiakból, szóval én így.
30/N
4/6 anonim válasza:
Nálam változó: van hogy a nők izgatnak jobban, máskor a pasik. 38F
5/6 anonim válasza:
Nekem is változik, illetve ha mondjuk van barátnőm,nem érdekelnek a pasik, viszont most, hogy nincs lány az életemben, izgatnak a srácok. F.
6/6 anonim válasza:
Én eddig fiúkkal voltam, de lánnyal is kipróbálnám csak velük nem lehet szexkapcsolatot összehozni, mostanában elég sokat fantáziálok lányokról hogy milyen az ágyban velük és hogy milyen érzés lehet a mellét simizni, szopni és ha punciba teszem milyen lehet, hát engem nagyon izgatna a dolog pusztán a gondolattól merev leszek. :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!