Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb lány miért bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány miért bunkó egy fiúval?

Figyelt kérdés

Ha egy fiu ismerkedni szeretne a legtöbb lány le se szz.ja flegmán viselkednek neten meg nem írnak vissza és sorolhatnám. Fordítva viszont más a helyzet ha egy lány akar ismerkedni akkor rengetek srác ír neki vagy akármi. Viszont én több éve probálkozok társkeresőn de snnyit nem írnak vissza a lanyok hogy szia. Akkor minek vannak regisztrálva?

28/f

2021. jan. 25. 13:37
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
62%
Hagyjuk már ezt, pasik ugyanezt csinálják. Rám ír egy szép bemutatkozó levelet, válaszolok, ő meg eltűnik. De van, hogy csak tetszikel, vissza lájkolom de ő eltűnik. Van olyan aki néhány levélváltás után tűnik el. És ez még a jobbik eset. Találnak mást és szó nélkül eltűnnek. Amelyik nem ilyen, az nem kell senkinek. Sajnos engem sem vonz egy kicsit sem.
2021. jan. 25. 14:18
 12/52 anonim ***** válasza:
38%

Eltunnek, de nem bunkok veled addig a szintig, hogy mar megalazonak erzed az egeszet xd

A ketto nem ugyanaz.

2021. jan. 25. 14:32
 13/52 anonim ***** válasza:
31%
Mert megtehetik.
2021. jan. 25. 14:37
 14/52 anonim ***** válasza:
76%
#11 Miért lennének bunkók, én sem vagyok az? Mindenkinek normálisan válaszolok. Amúgy a kérdező fő problémája is az, hogy nem írnak vissza.
2021. jan. 25. 14:49
 15/52 anonim ***** válasza:
19%
Az, hogy te nem vagy bunko egy tok jo dolog. De a tobbseg tenyleg az, hiaba nem bunkon kozeledsz.
2021. jan. 25. 14:51
 16/52 anonim ***** válasza:
86%
Hogy ne nyomuljon rájuk.
2021. jan. 25. 15:05
 17/52 anonim ***** válasza:
80%
Mondd csak, kérdező, a kifogástalanul udvarias, de kérlelhetetlenül elutasító (ahogy az egyik korábbi válaszoló írta: jégcsap) reakcióról mi a véleményed?
2021. jan. 25. 15:12
 18/52 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom te is első sorban a szép nőkkel próbálkozol. Mint írtad is, ha egy nő akar ismerkedni rengeteg csávó nyomul rá. Ezzel mindenki tisztában van. Míg te, mint férfi csak azt veszed észre, hogy a csajok, akikre írtál nem írnak vissza. A csajok a napi szintű több ezer üzenetet látják. Ezután nincs feltétlenül kedve belekezdeni még egy 11. beszélgetésbe is, ha már az előző tíz is nagyon szimpatikus. Legalábbis én így látom.
2021. jan. 25. 15:16
 19/52 anonim ***** válasza:
84%
De nem is kell visszaírni, nincs rá törvény. Szar, de ez van. Az utcán sem kell megállni, ha valaki odaböffent valamit.
2021. jan. 25. 15:19
 20/52 anonim ***** válasza:
42%
A legtöbb társkeresőn amúgy is korlátozva van, mennyi levélre lehet válaszolni. Azért senki se fog prémium tagságot venni hogy elutasító levelekre válaszoljon. 😄 mikor én fent voltam eleinte próbáltam mindenre válaszolni, de általában jött rá a sértődős válasz, hogy szemét qrva vagyok amiért az esélyt sem adom meg neki. A végén meg tényleg annyi levél jött, hogy se kedvem sem időm nem lett volna annyi megkeresésre válaszolni. Igyekeztem a szimpatikus embereket kiszűrni és csak nekik írni és rájuk fordítani minél több időt.
2021. jan. 25. 15:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!