Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány miért bunkó egy fiúval?
Figyelt kérdés
Ha egy fiu ismerkedni szeretne a legtöbb lány le se szz.ja flegmán viselkednek neten meg nem írnak vissza és sorolhatnám. Fordítva viszont más a helyzet ha egy lány akar ismerkedni akkor rengetek srác ír neki vagy akármi. Viszont én több éve probálkozok társkeresőn de snnyit nem írnak vissza a lanyok hogy szia. Akkor minek vannak regisztrálva?
28/f
2021. jan. 25. 13:37
11/52 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt, pasik ugyanezt csinálják. Rám ír egy szép bemutatkozó levelet, válaszolok, ő meg eltűnik. De van, hogy csak tetszikel, vissza lájkolom de ő eltűnik. Van olyan aki néhány levélváltás után tűnik el. És ez még a jobbik eset. Találnak mást és szó nélkül eltűnnek. Amelyik nem ilyen, az nem kell senkinek. Sajnos engem sem vonz egy kicsit sem.
12/52 anonim válasza:
Eltunnek, de nem bunkok veled addig a szintig, hogy mar megalazonak erzed az egeszet xd
A ketto nem ugyanaz.
14/52 anonim válasza:
#11 Miért lennének bunkók, én sem vagyok az? Mindenkinek normálisan válaszolok. Amúgy a kérdező fő problémája is az, hogy nem írnak vissza.
15/52 anonim válasza:
Az, hogy te nem vagy bunko egy tok jo dolog. De a tobbseg tenyleg az, hiaba nem bunkon kozeledsz.
17/52 anonim válasza:
Mondd csak, kérdező, a kifogástalanul udvarias, de kérlelhetetlenül elutasító (ahogy az egyik korábbi válaszoló írta: jégcsap) reakcióról mi a véleményed?
18/52 anonim válasza:
Gondolom te is első sorban a szép nőkkel próbálkozol. Mint írtad is, ha egy nő akar ismerkedni rengeteg csávó nyomul rá. Ezzel mindenki tisztában van. Míg te, mint férfi csak azt veszed észre, hogy a csajok, akikre írtál nem írnak vissza. A csajok a napi szintű több ezer üzenetet látják. Ezután nincs feltétlenül kedve belekezdeni még egy 11. beszélgetésbe is, ha már az előző tíz is nagyon szimpatikus. Legalábbis én így látom.
19/52 anonim válasza:
De nem is kell visszaírni, nincs rá törvény. Szar, de ez van. Az utcán sem kell megállni, ha valaki odaböffent valamit.
20/52 anonim válasza:
A legtöbb társkeresőn amúgy is korlátozva van, mennyi levélre lehet válaszolni. Azért senki se fog prémium tagságot venni hogy elutasító levelekre válaszoljon. 😄 mikor én fent voltam eleinte próbáltam mindenre válaszolni, de általában jött rá a sértődős válasz, hogy szemét qrva vagyok amiért az esélyt sem adom meg neki. A végén meg tényleg annyi levél jött, hogy se kedvem sem időm nem lett volna annyi megkeresésre válaszolni. Igyekeztem a szimpatikus embereket kiszűrni és csak nekik írni és rájuk fordítani minél több időt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!