Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány miért bunkó egy fiúval?
Ha egy fiu ismerkedni szeretne a legtöbb lány le se szz.ja flegmán viselkednek neten meg nem írnak vissza és sorolhatnám. Fordítva viszont más a helyzet ha egy lány akar ismerkedni akkor rengetek srác ír neki vagy akármi. Viszont én több éve probálkozok társkeresőn de snnyit nem írnak vissza a lanyok hogy szia. Akkor minek vannak regisztrálva?
28/f
mindig mondom a nőknek, éljenek le 1 hónapot átlagos pasiként és úgy próbáljanak ismerkedni. Az a jó, ha nem aláznak szét az elutasítás során. Nő utcán odamenni egy pasihoz vagy bárhol? Wow hiába vagyok majdnem 2 méter, soha rám sem néztek az utcán.
Annak örülök, ha társkereső appokon elolvassa valaki a NORMÁLIS üzenetem, képes reagálni és az NEM egy hiszti lesz. A beszélgetéseim 90% a úgy kezdődik, hogy sír a pasik miatt, vagy nagyzol, hogy ja hát neki van választási lehetősége, állj be a sorba (konkrétan így írja) és ezek nem a rúdtáncosok, vagy hasonlók.
És igen, lehet úgy kapcsolatba lépni, hogy elvek alapján ismerkedsz, meg elvárod, hogy lenyűgözzön a géza, de nem lesz rendes kapcsolatod, ha nem teszel érte. Elvárni, meg néha néha reagálni (hiszen csak a pasi dolga vinni a beszélgetést, ha nem viszed, jön egy másik pasi és többet nem látod a csajt) és várni arra, hogy majd a tökéletes (ami nincs) lenyűgöz, az minden, csak nem tenni a dolgokért.
"Mutattak pár képet ezekről a pasikról. Hát, szekunder szégyenérzetem volt, hogy ezek a lányok tényleg azt hitték, hogy ezek a srácok szexnél többet valaha akarhatnának tőlük"
Tarthatnál valami képzést, hogy fotóról hogy lehet a másik szándékait kiolvasni.
43
Úgy mucika, hogy egy "szexi" pasi az dettó olyan, mint a rúdtáncos mucus, aki 50 levelet kap 1 nap. Nekem is van vonzó pasi haverom. MOndta, hogy hülye lenne megállapodni. Van kivétel, de a többség mondom olyan, mint a női példánál.
#40 "Megjegyzés: Amikor egy férfi eltűnik, akkor szimplán arról van szó, hogy a nő képtelen volt belőni a saját kategóriáját és jóóóval maga fölé választott."
Ez már csak azért sem állja meg a helyét mert mint te is észrevetted, a legtöbb nő, beleértve engem is, nem kezdeményez. Ha valaki nálam kezdeményez, feltételezem, hogy érdeklődik. Mivel intelligens vagyok és jó társalgó, kétlem, hogy a válaszom riasztotta el. Egyszerűen csak talált mást aki érdekesebb, de ahhoz is bunkó, hogy ezt közölje.
Ja, és mellesleg ritkán írnak rám nálam jobb kategóriájú férfiak, azokat általában elküldöm, mondván, hogy talál nálam szebbet is. Tudom, hogy az olyanok csak szexet akarnak, nem is foglalkozom velük. Én a látszólag normális, átlagos férfiakról beszélek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!