Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány miért bunkó egy fiúval?
Ha egy fiu ismerkedni szeretne a legtöbb lány le se szz.ja flegmán viselkednek neten meg nem írnak vissza és sorolhatnám. Fordítva viszont más a helyzet ha egy lány akar ismerkedni akkor rengetek srác ír neki vagy akármi. Viszont én több éve probálkozok társkeresőn de snnyit nem írnak vissza a lanyok hogy szia. Akkor minek vannak regisztrálva?
28/f
Tenyleg unalmas, hogy mennyi no keptelen kilepni a nem letezo, csak magara eroltetett aldozatszerepbol.
Pont egy ilyen "nem kellek senkinek" csaj vagta at egy haverom par hete. A srac szive teljesen osszetort.
Nekem a legutolso ismerkedesem volt hasonlo. A csaj vegig az orrom ala dorgolte, hogy napi 50 levelet kap, nincs kedve ezekre valaszolni. Hogy o mennyire megtolta a randizast es oktoberben 4 randija is volt, meg dugjak.
Ja, hogy szegennyel hogy elbantak a pasik, mindig megalaztak, kihasznaltak (amit meg mindig te valasztasz...) Es az aldott jo szive a baj, de szeretne egy kedves, normalis sracot maganak. 1 hetig beszeltunk, vagyis hallgattam a pasi sztorikat.
3 napig ghostingolt, majd a pofamba vagta, hogy bejott valami masik pali, szevasz.
#26 Egyfelől ezt meg is fordíthatnánk. Ha normális nőkre írnátok rá, akkor az válaszolna. És nem bunkózna. Mint írtam, én is válaszolok mindenkinek és nem bunkózom.
Viszont nem én döntöm el, hogy ki ír rám. Ha rám ír, válaszolok és eltűnik, vagy akár pár levél után tűnik el, arról ugyanúgy nem tehetek, mint a szexuális ajánlatokról.
Az a vicc, hogy ha veletek történik ez, minden nő szemétláda, ha egy nővel, akkor meg szerintetek áldozat szerepben tetszeleg.
Vicc amit itt leműveltek.
#36: "Egyfelől ezt meg is fordíthatnánk. Ha normális nőkre írnátok rá, akkor az válaszolna. És nem bunkózna."
Fordítsuk meg: Naponta megy a sírás, hogy a férfiak MINDENKIRE ráírnak. Az a helyzet, hogy a férfiak tényleg mindenkire ráírnak, szóval nem is értem a feltételezésed... :D
"Mint írtam, én is válaszolok mindenkinek és nem bunkózom."
Akkor, te vagy a ritka kivétel. Én kétszer írtam az oldalon olyanra, aki barátkozni akart, csaj volt állítása szerint és előadta, hogy ő mindenkinek visszaírt. Normális, érdeklődő üzenetet írtam, tényleg csak barátkozni akartam. Nem kaptam választ...
Tök jó, hogy te valamit csinálsz, de NEM feltétlenül az az általános, amit pont te csinálsz.
"Viszont nem én döntöm el, hogy ki ír rám. Ha rám ír, válaszolok és eltűnik, vagy akár pár levél után tűnik el, arról ugyanúgy nem tehetek, mint a szexuális ajánlatokról."
Ez jogos. Viszont, sok nő csak a legjobb pasiknak válaszol. Amivel, nincs gond, csak utána ne menjen a hiszti, hogy az a jó pasi talált egy jobb csajt. Nekem a környezetemben jó pár csaj panaszkodott ghosting miatt. Mutattak pár képet ezekről a pasikról. Hát, szekunder szégyenérzetem volt, hogy ezek a lányok tényleg azt hitték, hogy ezek a srácok szexnél többet valaha akarhatnának tőlük...
"Az a vicc, hogy ha veletek történik ez, minden nő szemétláda, ha egy nővel, akkor meg szerintetek áldozat szerepben tetszeleg."
Nem, erről szó sincs. Sehol sem írtam, hogy minden nő szemétláda. Sehol. Az viszont tény, hogy többször kezdeményeznek a férfiak és több elutasítást is kapnak. Ha valakire ír 20 ember és abból 10 haver lehetne, 5 meg pasi, de nem csak 5 elérhetetlennek válaszol, akkor azt ne hasonlítsuk már azzal, hogy egy csaj ráír 2 szintén elérhetetlen srácra...
Az áldozatszerep meg jogos. Nézz körül itt is... Vannak olyan nők, akik folyamatosan arról panaszkodnak, hogy náluk nem kezdeményez senki. Gondolhatod, hogy utána hány privátot kapnak...
És, többnyire még mindig az a jellemző, hogy a férfi kezdeményez, a nő meg választ. Ha valaki rosszul választ, akkor igenis, vállalja már a felelősséget és ne adja elő az áldozatot.
"Vicc amit itt leműveltek."
A vicc az, hogy a nemi témáknál a nők is mennyi fontos részletet ignorálnak lazán és mennyire nem értelmezik, amit írnak nekik. Gyakorlatilag, egy átgondolt választ is ugyanúgy kezelnek, mint egy incel pufogást. Látod, nekem is megmondtad, hogy minden nő szemétládázok, de ilyet sehol sem írtam.
Megjegyzés: Amikor egy férfi eltűnik, akkor szimplán arról van szó, hogy a nő képtelen volt belőni a saját kategóriáját és jóóóval maga fölé választott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!