Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?
Tudoooom a valaszt:
Azert laksz anyaddal mert te futtatod!!
Bingó
"mos mindenaron bizonygatni akarod"
Most hogy egy kis részletet tudsz egyből biztonyítani akarok, az előtt meg anyám örökséget vártam.. nem veszed észre a logikai bakit?? 🤪
Tök mindegy mit írtok, semmit nem akarok nektek biztonyítani.. és nem akarok innen senkit felszedni, ritka rondák az itteni csajok 😆
Most direkt általánosítittam, hogy ha ellen érvesz akkor tudjam mondani, hogy "mindenaron bizonygatni akarod" 😑
A kérdésre a válasz
A legtöbb csaj golddigger 💰
nekem aztan full mindegy, mit csinalsz ha anyadat kell kerulgetni, amikor nalad vagyok es vele mosogattatod el a szennyes dolgaid, mert meg erre is keptelen vagy. ezen kivul egy szuzzel valo bena es szanalmas szexualis elet sem vonz, az 5 perces menetek meg aztan vegkepp nem, szoval felolem aztan lehetsz feltalalo vagy urhajos is.
sajnos azt meg mindig nem sikerult felfogni, hogy nem rolad szol a kerdes, hanem a nokrol, akiet altalanositasz. javaslom akkor, ha ennyire el vagy telve magaddal irj ki egy ‘nok, mit szolnatok, ha az anyjaval lako szuz csoro incel sracrol kiderulne, hogy anyjaval lako szuz nem csoro incel srac?’ kaliberu kerdest.
az orokseges resz csak egy tipp volt, mert pont most lett egy ilyen kerdes kiirva hasonlo stilussal es megfogalmazassal, tehat ha nem is te, de egy masik incel ebben a cipoben jar pont, tehat annyira nem extrem a feltetelezes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!