Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?
mar leirtuk ezerszer: attol meg nem leszel ‘jo party’ hogy mondjuk megorokolsz valami kozepszeru hazat es hirtelen azt hiszed, te vagy a tuti. ha egyebet nem tudsz mellette felmutatni, meg az anyagias nok se fognak radcuppanni csupan a haz miatt. ahhoz valahogy ossze is kene oket szedni es feltetelezem, nem az lesz az 1. mondatod hozzajuk, hogy ‘hello van egy hazam.’
amugy meg ironikus, h te szidod a penzsovar noket, de te vagy itt a leganyagiasabb es alig varod, hogy egyszer eldicsekedhess vele, miert vagy ‘jo parti’. ne a penz miatt szeressenek, de minden amit egyszer valaha majd nyuhtani tudnal, a penz lesz. loolol, remelem
erzed az ellentmondast.
Nők többsége aranyásó, nem lenyeg honnan van csak legyen. aztán jön a nagy szerelem 😅
Igen jó party vagyok, mert nem az én hibámból van ez a helyzet, illet mindent megteszek, hogy jobb legyen. igaz nem mosogatok, de nem is fogok soha 🙂
Mindig is undorító féregnek tartottam az ilyen otthonélő hulladékokat, nulla megtakarítással.
Hogy lehet valaki akkora egy lelkiismeretlen féreg, hogy elnézi, ahogy a nyugdíjas anyja kidolgozza a belét azért, hogy a picsája ki legyen nyalva, miközben ő semmit nem képes csinálni, csak járatja azt az okádék lepcses pofáját?
22 évesen mindent megtettem, hogy el tudjam magam tartani és 25 évesen húztam el otthonról, hogy hagyjam élni a drága édesanyámat, aki a belét kidolgozta azért, hogy felneveljen a féreg apám nélkül, kétkezi munkába belerokkanva állta a sarat, hogy legyen egy jó végzettségem és az egyetlen dolgom az legyen, hogy tanuljak. 5 évig otthon volt velem gyerekként és lelkiismeretesen tanított, foglalkozott velem, mindent megtett azért, hogy ember legyen belőlem és megszakadt volna a szívem, ha egy percnél is tovább kiteszem az élősködésemnek és annak, hogy nem tud külön életet élni (és én sem), mert ott lebzselek a nyakán, mint egy disznó. A házimunkát tini korom óta csináltam helyette, de az anyagiakba később tudtam beleszállni. A mai napig óvom a széltől is és hazaadok neki pénzt, hogy ne kelljen még a nyugdíja mellett is dolgoznia, ami azért olyan alacsony, mert miattam nem dolgozott vagy volt részmunkaidős.
Gyűlölöm és lenézem azokat a férgeket, akik a saját kényelmük miatt meglett fejjel, ráncosodó pofával hajtják halálba a saját anyjukat. Valószínűleg velem is ezt tennék, ha hagynám. Undorítóak vagytok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!