Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ti igazából a tutiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?

Figyelt kérdés
Csak mert anyámmal lakok és még autóm sincs így közel 30 évesen miért a fintorokat kapom? a kérdések helyett? Nem is érdekkel titeket, hogy miért nincs? Ez kicsit furcsa nekem. Tényleg olyan mintha a tutiba szeretnétek beülni.. viszont abban az esetben, ha van elvárásom akkor miért kapom meg a sablon szöveget "fogadj el így ahogy vagyok" de azért én tegyek meg mindent annak érdekébe, hogy jobb legyen..
2021. jan. 20. 13:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/218 anonim ***** válasza:
88%

mar leirtuk ezerszer: attol meg nem leszel ‘jo party’ hogy mondjuk megorokolsz valami kozepszeru hazat es hirtelen azt hiszed, te vagy a tuti. ha egyebet nem tudsz mellette felmutatni, meg az anyagias nok se fognak radcuppanni csupan a haz miatt. ahhoz valahogy ossze is kene oket szedni es feltetelezem, nem az lesz az 1. mondatod hozzajuk, hogy ‘hello van egy hazam.’

amugy meg ironikus, h te szidod a penzsovar noket, de te vagy itt a leganyagiasabb es alig varod, hogy egyszer eldicsekedhess vele, miert vagy ‘jo parti’. ne a penz miatt szeressenek, de minden amit egyszer valaha majd nyuhtani tudnal, a penz lesz. loolol, remelem

erzed az ellentmondast.

2021. jan. 20. 17:54
 82/218 anonim ***** válasza:
84%
Csak tippeltem kérdező. Engem érdekelnek általában a miértek, ilyen "eredetmondab*zi" volnék. 😃
2021. jan. 20. 18:01
 83/218 A kérdező kommentje:

Nők többsége aranyásó, nem lenyeg honnan van csak legyen. aztán jön a nagy szerelem 😅

Igen jó party vagyok, mert nem az én hibámból van ez a helyzet, illet mindent megteszek, hogy jobb legyen. igaz nem mosogatok, de nem is fogok soha 🙂

2021. jan. 20. 18:12
 84/218 anonim ***** válasza:
79%
Na szóval leírod, hogy miért maradtál otthon? Nem érdekel a számadás, csak a story.
2021. jan. 20. 18:15
 85/218 anonim ***** válasza:
29%

Mindig is undorító féregnek tartottam az ilyen otthonélő hulladékokat, nulla megtakarítással.

Hogy lehet valaki akkora egy lelkiismeretlen féreg, hogy elnézi, ahogy a nyugdíjas anyja kidolgozza a belét azért, hogy a picsája ki legyen nyalva, miközben ő semmit nem képes csinálni, csak járatja azt az okádék lepcses pofáját?

22 évesen mindent megtettem, hogy el tudjam magam tartani és 25 évesen húztam el otthonról, hogy hagyjam élni a drága édesanyámat, aki a belét kidolgozta azért, hogy felneveljen a féreg apám nélkül, kétkezi munkába belerokkanva állta a sarat, hogy legyen egy jó végzettségem és az egyetlen dolgom az legyen, hogy tanuljak. 5 évig otthon volt velem gyerekként és lelkiismeretesen tanított, foglalkozott velem, mindent megtett azért, hogy ember legyen belőlem és megszakadt volna a szívem, ha egy percnél is tovább kiteszem az élősködésemnek és annak, hogy nem tud külön életet élni (és én sem), mert ott lebzselek a nyakán, mint egy disznó. A házimunkát tini korom óta csináltam helyette, de az anyagiakba később tudtam beleszállni. A mai napig óvom a széltől is és hazaadok neki pénzt, hogy ne kelljen még a nyugdíja mellett is dolgoznia, ami azért olyan alacsony, mert miattam nem dolgozott vagy volt részmunkaidős.

Gyűlölöm és lenézem azokat a férgeket, akik a saját kényelmük miatt meglett fejjel, ráncosodó pofával hajtják halálba a saját anyjukat. Valószínűleg velem is ezt tennék, ha hagynám. Undorítóak vagytok.

2021. jan. 20. 18:19
 86/218 A kérdező kommentje:
Inkább írj tippeket, mi lehet az oka..
2021. jan. 20. 18:21
 87/218 anonim ***** válasza:
92%
ennyire ne erezd mar fontosnak magadat, hogy majd meg tippelgetunk is, miert vagy luzer. ha leirod, leirod, ha nem nem, ne ezzel akarj egy kis figyelmet kicsikarni magadnak, h legalabb par percig fontosnak erezhesd az eleted.
2021. jan. 20. 18:26
 88/218 anonim ***** válasza:
92%
Hagyjátok, ez csak egy nyomorék, azért nem mondja el, mert mindenki kiröhögné és elküldené a picsába
2021. jan. 20. 18:28
 89/218 A kérdező kommentje:
#85 Nem kell játszani az agyad mert pár tizest haza adsz, ez kb alap dolognak kéne lenni..
2021. jan. 20. 18:28
 90/218 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, kevés jó indok van a te helyzetedre. De akármi is az, az nem változtat a tényen hogy ha athivsz magadhoz nekem kerülgetni kell anyádat meg a családot, meg csendben lenni hogy a család meg ne hallja. Én egyedül élek, nem ahhoz vagyok szokva hogy idegenekhez alkalmazkodjak. Szóval lehet akármi az indokod, akkor sem érdekel, nem hatna meg. Ha egy 200 kilós tonna donna össze akarna jönni veled téged sem hatna meg hogy azért ekkora mert beteg.
2021. jan. 20. 18:35
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!