Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?
ja, anyaddal elsz es kabe varod, hogy meghaljon, hogy tied legyen vegre a haz. ez igy meg taszitobb barmilyen mas lehetosegnel.
amugy mondjuk ha teged 30 korulire saccolunk, akkor anyad lehet kb 60. szoval van egy rossz hirem: hiaba szamolgatod vissza a napjait, ha egeszseges, akkor egy 20-30 evet meg lazan leel, ugyhogy mirevegre megkaparinthatod a hazat, mar 50-60 leszel te is, akkor meg aztan tenyleg mindegy neked. rosszabb esetben pedig anyad lerobban es neked kell apolni v elviselni nap mint nap egy szenilis, demens oregasszonyt, elmeny lesz igy hazahordani a csajokat, valoban;)
Arra gondolt valaki, hogy a kérdező szülei meghaltak, így megörökölte a vagyont, az apja koporsós temetést kapott, az édesanyja hamvait meg mivel még nem szórta szét, ott van a házban vele? Elvégre az él ige itt a kérdezőre vonatkozik, nem az édesanyjára.
Csak azért ugrott be, mert nekem is ez volt a helyzet, meg lettem kukázva instant, mert a hol laksz kérdésre rávágtam reflexből, hogy hát otthon. :D Az meg nem érdekelte a kutyát se, hogy most egyedül vagy többedmagammal.
Amit anyám után kapok az max adósság..
szóval ezt benézted 🤯
"SEMMIT nem tudsz felmutatni"
Ez csak spekuláció a részedról nem veszed észre? 🤪
Vagy én nem veszem észre, hogy trollkodsz?
A gond innen kezdődik, lehet magadból indulsz ki? Attól, hogy valaki at anyával él még nem jelenti azt h nem ért el SEMMIT.
ezt fel tudod fogni??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!