Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?
Mi nem itelunk el senkit, csak senkit nem érdekel a magyarázkodásotok a levegőbe.
Valószínűleg, ha veled randiztam volna, bár a stílusod alapján a második mondatod után tiltásra kerulnel, akkor érdekelne, miért laksz otthon.
Azokután, hogy tudom a magyarázatot, van jogom eldonteni, szeretnék - e veled közös életet tervezni, avagy sem.
Téged sem a mamahoteled akadályoz a társkeresésben, hanem a gyerekes, makacs, idióta hozzáállasod és eletfelfogasod, már ha egyáltalán van neked olyanod.
nekem aztan nem lesz jobb parti, az biztos, mivel sajat lakasban elek es jol keresek (aha, igen, en is biztos osszeszopam, mint a masik hozzaszolo), tehat se mas lakasara - anyja lakasara -, se mas penzere nincs szuksegem.
amitol nekem jo parti lesz, az mondjuk az, ha szuper az agyban es ugy ki tud elegiteni, hogy sirok a gyonyortol vagy mondjuk kiderul, hogy elkepesztoen intelligens, olvasott es barmilyen konyvrol, filmrol el tudok vele beszelgetni, vagy ha nem egy komolytalan kis pocs, aki meg 30 evesen se tudja, mit akar a noktol es az elettol. pl ezektol lesz valaki ‘jo parti’ es nem attol, hogy raszan 2x10 ezer forintot arra, h elvisz etterembe vagy mert egyszer majd megorokli az anyja lepukkant lakasat, amivel en aztan amugyse mennek semmire, ha anyagias celok vezerelnenek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!