Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ti igazából a tutiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?

Figyelt kérdés
Csak mert anyámmal lakok és még autóm sincs így közel 30 évesen miért a fintorokat kapom? a kérdések helyett? Nem is érdekkel titeket, hogy miért nincs? Ez kicsit furcsa nekem. Tényleg olyan mintha a tutiba szeretnétek beülni.. viszont abban az esetben, ha van elvárásom akkor miért kapom meg a sablon szöveget "fogadj el így ahogy vagyok" de azért én tegyek meg mindent annak érdekébe, hogy jobb legyen..
2021. jan. 20. 13:21
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/218 anonim ***** válasza:
88%

Mi nem itelunk el senkit, csak senkit nem érdekel a magyarázkodásotok a levegőbe.

Valószínűleg, ha veled randiztam volna, bár a stílusod alapján a második mondatod után tiltásra kerulnel, akkor érdekelne, miért laksz otthon.

Azokután, hogy tudom a magyarázatot, van jogom eldonteni, szeretnék - e veled közös életet tervezni, avagy sem.

Téged sem a mamahoteled akadályoz a társkeresésben, hanem a gyerekes, makacs, idióta hozzáállasod és eletfelfogasod, már ha egyáltalán van neked olyanod.

2021. jan. 20. 19:42
 122/218 A kérdező kommentje:
121 epp ez az mi van? mi a faxért off topikoltátok szét a kérdésemet??
2021. jan. 20. 19:42
 123/218 anonim ***** válasza:
90%
milyen kerdes?! a kerdes mem rolad szol, fogd mar fel vegre, krvara senkit nem erdekel a szemelyes nyomorod. a kerdes az, hogy ‘csajok, ti igazabol a tutiba szeretnetek beleulni?’ - a valasz pedig az, hogy NEM. innentol kezdve te terlted magadra a temat, mert gorcsosen kapaszkodsz rbbe a kis figyelembe is, ami most itt kijut neked, de tenyleg senkit nem erdekel, mier vagy luzer. az vagy es kesz, ezen se egy lakas, se egy millios fizetes nem fog valtoztatni.
2021. jan. 20. 19:44
 124/218 A kérdező kommentje:
121 észre sem veszed hogy most is hülyítelek 😅
2021. jan. 20. 19:44
 125/218 A kérdező kommentje:
125 epp ez az nem rolam szól, hanem arrol hogy ha megtudjátok hogy valaki tehetösebb mint gondoltátok egyból jobb party lesz, és ezt ki is használom, de nem én kezem ezt a "mocskos" játékot
2021. jan. 20. 19:45
 126/218 anonim ***** válasza:
88%
Neked amúgy hány mentális betegseged van?
2021. jan. 20. 19:52
 127/218 anonim ***** válasza:
72%

nekem aztan nem lesz jobb parti, az biztos, mivel sajat lakasban elek es jol keresek (aha, igen, en is biztos osszeszopam, mint a masik hozzaszolo), tehat se mas lakasara - anyja lakasara -, se mas penzere nincs szuksegem.

amitol nekem jo parti lesz, az mondjuk az, ha szuper az agyban es ugy ki tud elegiteni, hogy sirok a gyonyortol vagy mondjuk kiderul, hogy elkepesztoen intelligens, olvasott es barmilyen konyvrol, filmrol el tudok vele beszelgetni, vagy ha nem egy komolytalan kis pocs, aki meg 30 evesen se tudja, mit akar a noktol es az elettol. pl ezektol lesz valaki ‘jo parti’ es nem attol, hogy raszan 2x10 ezer forintot arra, h elvisz etterembe vagy mert egyszer majd megorokli az anyja lepukkant lakasat, amivel en aztan amugyse mennek semmire, ha anyagias celok vezerelnenek is.

2021. jan. 20. 19:53
 128/218 anonim ***** válasza:
83%
Én választam a kérdésedre az elején. De most válaszolj te nekem valamire. Ha nekem van saját lakásom es annyit várok el a partnertol hogy ne egy nulla legyen hanem fel tudjon mutatni valamit amit már elert akkor én ezért aranyaso ribi vagyok? És ha igen miért?
2021. jan. 20. 19:57
 129/218 anonim ***** válasza:
88%
#121 Anyád is nő (ideális esetben), szóval teljesen jogos a felvetés.
2021. jan. 20. 20:10
 130/218 anonim ***** válasza:
85%
Többen is válaszoltak már az eredeti kérdésedre, csak azokat valamiért figyelmen kívül hagyod. De nyilván könnyebb kiragadni az olyan dolgokat, amik megerősítik az elképzelésed, hogy márpedig minden nő aranyásó és te csak a szegény áldozat vagy, aki ezért nem talál senkit. Veled nincs gond, minden a gonosz nők hibája.
2021. jan. 20. 20:15
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!