Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ti igazából a tutiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?

Figyelt kérdés
Csak mert anyámmal lakok és még autóm sincs így közel 30 évesen miért a fintorokat kapom? a kérdések helyett? Nem is érdekkel titeket, hogy miért nincs? Ez kicsit furcsa nekem. Tényleg olyan mintha a tutiba szeretnétek beülni.. viszont abban az esetben, ha van elvárásom akkor miért kapom meg a sablon szöveget "fogadj el így ahogy vagyok" de azért én tegyek meg mindent annak érdekébe, hogy jobb legyen..
2021. jan. 20. 13:21
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/218 anonim ***** válasza:
100%
#142 Mi. Legalább érvelünk, te ahhoz is trágya vagy, hogy megindokold, miért lettél nyomorék
2021. jan. 20. 21:01
 142/218 anonim ***** válasza:
100%
A 140es kommentemet nem tudtad megcafolni.
2021. jan. 20. 21:03
 143/218 A kérdező kommentje:
143 indokold meg miért vagyok nyomorék? mert az anyám aki felnevelt nem egy otthonba rakom?? 🤔
2021. jan. 20. 21:06
 144/218 A kérdező kommentje:

mintha a szomszéd nem tudná "szebbé" tenni a napod.. direkt koppogással, azt ne mond te soha nem tapaszaltál ilyen kedvességet, pl az 5. en lakó minden nap veszekszik a gyerekeivel. áh kicsit se nézünk rá furcsán köszönéskor. :D

De miből jön megint a következtetés, tudnék bérelni lakást is egy éjszakára.. azt se tudod mit csinálok, mennyi pénzbőé élek csak levonod a következtetésed a hülyeségen vagy valami félre értesz és itt érvelsz a faxságon

ennek az egésznek már rég semmi értelme, kvára nem akarok nektek bizonyítani semmit, de ne gyertek ezekkel a kitalált dolgokkal mert idegesító.

2021. jan. 20. 21:11
 145/218 anonim ***** válasza:
100%

ja, most azt varod, hogy hasraessunk es elkezdjunk ‘golddiggerkedni’ mert kinyogted, hogy NALAD lakik anyad es nem te laksz NALA? komolyan van olyan no, aki ezt meghallja es 180 fokos fordulatot vesz a viselkedese? ezt te se gondolod komolyan..

biztos van egy-ket hardcore golddiger, de az a helyzet, hogy az olyan nok veled szoba se allnanak, se igy, se ugy, mert sokkal nagyobb halakra utaznak, meg sem fordulsz a fejukben, mint opcio. aki veled szobaall (? tegyuk fel) atlagos no, annak meg aztan full mindegy lesz, ha kiderul az, hogy az a te lakasod.

2021. jan. 20. 21:12
 146/218 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy téged érdekel hogy néz rád a szomszéd de engem egyáltalán nem. Azért az meg nem a legkenyelmesebb ha mindig szobat/lakást kell bérelni egy légyotthoz. A legtöbb nőnek nem álma hogy hotel szobában legyen dugva mint egy prosti.
2021. jan. 20. 21:15
 147/218 A kérdező kommentje:
igen nyugodtan ess hasra.. ám nem értem miből gondolod, hogy én tőletek várok bármit is? már mondtam, nem ismerkedni vagy barátkozni jöttem ide. elmodom a tapasztalataimat, ha tetszik ha nem..
2021. jan. 20. 21:19
 148/218 A kérdező kommentje:

Amikor már az is gond, hogy van pénzem lakást bérelni.. 😅

"A legtöbb nőnek nem álma hogy hotel szobában legyen dugva mint egy prosti."

Igen tudom, ilyenkor jön a célozgatás, hogy anyámat be kéne adni valami otthonba..

2021. jan. 20. 21:22
 149/218 anonim ***** válasza:
100%
ki a franc akarna veled ismerkedni?!:Dddd komolyan vicc vagy
2021. jan. 20. 21:24
 150/218 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Tudod mi lenne a megoldás? Olyan nőt találni akit ez nem érdekel. Van akit zavar. Igen a legtöbb nőt zavarja ha az anyossal együtt kell élni függetlenül attól mennyi loved van. De nyilván találsz olyat akit nem. Én hoztam fel az elején a tetkos példát. Azt kellene tanulsagkent venned. Nem felelhetunk meg mindenkinek, de képzeld nem is kell. Miért frusztrál ez téged ennyire?
2021. jan. 20. 21:25
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!