Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ti igazából a tutiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?

Figyelt kérdés
Csak mert anyámmal lakok és még autóm sincs így közel 30 évesen miért a fintorokat kapom? a kérdések helyett? Nem is érdekkel titeket, hogy miért nincs? Ez kicsit furcsa nekem. Tényleg olyan mintha a tutiba szeretnétek beülni.. viszont abban az esetben, ha van elvárásom akkor miért kapom meg a sablon szöveget "fogadj el így ahogy vagyok" de azért én tegyek meg mindent annak érdekébe, hogy jobb legyen..
2021. jan. 20. 13:21
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/218 anonim ***** válasza:
18%
101:Ez nagyon gyenge kifogás. Mintha nem mindegy lenne, hogy 1 szobával arrébb van az "anyós", vagy a panellakás falain át hallgat a szomszéd, ahol tényleg még a f_ngásod is hallják. Vagy rosszabb esetben albérlőtársak. Olyan mindegy.
2021. jan. 20. 20:27
 132/218 A kérdező kommentje:

129 "majd megorokli az anyja lepukkant lakasat, amivel en aztan amugyse mennek semmire"

komoly? már megint? miért gondoltok olyat ami nincs? ez a szokásos spekuláció kiborító.. ám pár kérdésre már választ kaptatotk, de mindegy.. legalább itt egy újabb példa milyenek is vagytok 😅

132 Többen is válaszoltak már az eredeti kérdésedre

ez nem igaz, többen kitalálták hogy anyám halálát várom, meg szűz fiú vagyok meg életképtelen 😮

kis plusz infó után meg egyből jobb partyvá akarom magam tenni? 🤣

2021. jan. 20. 20:27
 133/218 A kérdező kommentje:

130 nem értem miért kell kiforgatni a szavaim, soha nem írtam ilyet.. azt írtam hogy a többség. amikor kiderül mit dolgozok, hogy élek.. akkor sok kva ezt ki akarja használni mert rájön nem is vagyok anyucikicsifia 🤯

és megjegyezném még 1x nem akarok ismerkedni innen senkivel, ez amit írtam és a kérdésem csak egy TÉNY megálapítás..

2021. jan. 20. 20:32
 134/218 A kérdező kommentje:

amit a 133 as írt az miért lett ilyen rondán leszavazva

idézném "panellakás falain át hallgat a szomszéd, ahol tényleg még a f_ngásod is hallják."

ezzel mi roxat is írt?? 😒

2021. jan. 20. 20:35
 135/218 anonim ***** válasza:
88%

altanossagban beszeltem, hogy ha valaki (NEM TE) megorokol majd pl egyszer egy lakast, azzal megis mihez kezdene az anyagias no? ertsd mar meg, higy nem minden rolad szol, altalanossagban beszelek ferfiakrol, ahogy te is altalanossagban beszelsz nokrol.

miert, nem vagy szuz?

egyszer tippeket varsz, maskor meg ki vagy akadva a ‘spekulaciokon’ de meg veletlen sem arulnad el a valosagot. kezdem azt hinni, hogy direkt csinalod, mert ember ennyire kovetkezetlen es hulye nem lehet.

2021. jan. 20. 20:37
 136/218 anonim ***** válasza:
88%

"132 Többen is válaszoltak már az eredeti kérdésedre

ez nem igaz, többen kitalálták hogy anyám halálát várom, meg szűz fiú vagyok meg életképtelen"

Ez csak néhány válasz volt (amit valószínűleg 1-2 ember írt) a most már több, mint 100-ból, ne ezekkel takarózz, hogy ez is azt bizonyítja, hogy minden nő ilyen. Amúgy se biztos, hogy nő írta és nem minden nő véleményét tükrözi. Nagyon sok választ kaptál, értelmeseket és kevésbé értelmeseket is. Van aki az eredeti kérdésedre válaszolt, van aki már a későbbi írásaidra reagált. Mégis van amit szinte figyelmen kívül hagysz és csak bizonyos kommentekre reagálsz és azon problémázol, hogy az összes ilyen. Nem az, csak nem tudsz jól szűrni. Sok normális választ is kaptál, max nem tetszik, hogy a többség nem veled ért egyet. De nyilván mindenki más a hülye és a rossz, veled semmi gond nincs.

2021. jan. 20. 20:39
 137/218 A kérdező kommentje:

"nekem aztan full mindegy, mit csinalsz ha anyadat kell kerulgetni, amikor nalad vagyok es vele mosogattatod el a szennyes dolgaid, mert meg erre is keptelen vagy. ezen kivul egy szuzzel valo bena es szanalmas szexualis elet sem vonz"

most öszintén, trollkodtok velem? miből jön ez a következtetés? akinek lakása van az egyből casa nova? az nem lehet anyucikicsifia?? 😑

ám épp fordítva van, anyuci apuci néljül hánynak nem lenne saját lakása?? 😅

2021. jan. 20. 20:41
 138/218 anonim ***** válasza:
88%
Azért ne hasonlítsuk már össze a szomszédot meg a lakotarsat. Előttük nem kell jó benyomást tenni, jóba lenni velük szóval nem érdekel ha végig hallgatják a szexet. Azért ha ez az anyossal történik már mindjárt más. Mert egy jó kapcsolathoz nyilván nem mindegy milyen kapcsolatot apolsz az anyossal sem és bizony az együtt éles vagy a gyakori oda jarkalas a konfliktusok melegágya.
2021. jan. 20. 20:48
 139/218 A kérdező kommentje:

Az igazat megvalalva kicsit már élvezem ennyi hülye következtetést levonni csak mert anyám nálam lakik.. 😄

Aha mert ha azt írod "valószínűleg" akkor mindjárt más, képzeld nem.. de már leírtam.. amint kiderül nem ugy élek ahogy az elsőre lejön teljesen oké lesz minden. 😟

"oh az anyát eltartja micsoda férfi"

csak az a baj a gond diggerek ilyenkor azon gondolkodnak hogy lehetne töle megszabadulni, ezt biztonyítja azok a kommentek amiben azt írják hogy továbbá is zavaró az "anya" a történetben..

2021. jan. 20. 20:58
 140/218 A kérdező kommentje:
szóval kvára nem meggyoző az érvelésetek!
2021. jan. 20. 20:59
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!