Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?
#152 "Miért frusztrál ez téged ennyire?"
Mi ez a hirtelen odabújás?? ezt hol tanulják ezek a kis k*** ák??
kivétel nélkül ugyan az a reakció. Mi ez a hirtelen odabújás? ennyire kell örülni hogy nem én lakom anyámnál hanem ő nálam? mi más látnak ebben ha nem pénzt??
#151 Miért? olyan hihetetlennek tűnik? nem vagyok olyan ronda fazon..
Nagyon kezded kiforgatni a válaszokat. A 152-es nem hízeleg, amiért van házad, csak közölte a tényt, hogy sokakat igenis fogja zavarni, hogy az anyukád ott lakik és ez így is marad, de keress olyat, akinek ez nem gond és probléma megoldva.
Az öregek otthonát pedig csak te írtad, senki más. Még csak ilyen célzás sem volt, nem kéne belemagyarázni.
155
Nem a kedves párod, se nem mondja, hogy rakd be otthonba anyádat. Viszont nem kíván veled úgy kapcsolatban lenni, hogy anyuval élsz.pont emiatt nem lesz a kedves párod, nem tiszta? :D
Szíve joga mindenkinek olyan párt keresni, aki megfelel az ekvarasainak. És az baromira nem nagy elvárás, hogy egy felnőtt ember ne a szüleivel lakjon. Szóval bármennyire is hihetetlen, akad választék még melletted, nem egyedül fogunk meghalni, ebben biztos lehetsz.
Kérdező kmelegen ajánlom hogy kezdj el nőkkel ismerkedni. Nem kapcsolatra, hanem csak úgy.
Igen a sztereotípiák igazak, de messze nem olyan problémák mint ahogy te beállítod.
Milyen odabujas? Te mi a fenerol beszélsz? Köszi de nekem van lakásom, egyedül élek, nincs szükségem rád. Ja plusz olyan párom van aki nem frusztrált kis görcs mint te.
Arról beszéltem (leirom még egyszer lassan hogy te is megértsd) hogy a legtöbb nőt zavarni fogja hogy ott élsz anyaddal vagy anyád él nálad, tök mindegy és neked ezt ha tetszik ha nem el kell hogy fogadd. Ha valaki nem akar úgy összejönni veled hogy tudja képben van a mama is akkor jogában áll dobbantani. És ettől senki nem lesz aranyaso.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!