Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?
Családi házaban elek, a lakasom ki van adva, meg a ferjemé is, ebből pedig bőven futja a két ház törlesztőjére.
Miert nincs lehetőseged kulfoldre menni? Ki vagy tiltva valahonnan?
De. Az exed ennyi alapján egy szánalom. Más csak annyi alapján, hogy otthon él a szülőkkel, nem szánalom. Nem azzal vitázik senki, hogy vannak ilyen trógerek, hanem azzal, hogy mindenki más tróger lenne, pusztán az alapján, hogy otthon él.
Lehet átmeneti. Lehet van lakása ugyan úgy kiadva, csak otthon lakik a társaság miatt. Lehet az exfeleségnek meg a gyereknek hagyta a lakást gyerektartás helyett és próbálja újra felépíteni magát. Lehet olyan, mint az egyik haverom, hogy olyan alapon, hogy örökölni fogja úgyis, már egy házárnyit beleinvesztált, tetőcsere, elektromos hálózat, bútorok, járólap, szigetelés, nyílászárók, műveli a kertet, piacra jár az anyjával munka mellett, telkeket vesz, gyümölcsöst nevel rajta stb...miért menne külön. Ő pl miért egy kategória az exeddel vagy a hozzá hasonlókkal?
Ezt vitatjuk csak.
Ha meg valakit csak úgy leugatnak, persze, hogy kíváncsi rá, hogy milyen alapon vagy miért számoltatja el egy vadidegen akinek az arcát se látja vagy miért kéne megfelelni neki vagy ugyan azt felmutatni amit ő.
Nem mondtam hogy nincsenek ilyen esetek is. De ha nekem az ilyen eset sem fér bele azt semmi joga senkinek megkerdojelezni hogy miért, illetve nem kell hisztizni és kiakadni rajta. Mindenki olyan elvarasokat támaszt a másik nemmel szemben amilyet akar.
És amúgy a tobbsegre nem az jellemző amit te felvazoltal hanem az amelyiket én felhoztam példának. Vannak persze kivételek, de én azt tapasztalom az a ritkább. És valószínűleg az én tapasztalatom relevánsabb mint a tied mert feltetelezem te nem férfiakkal ismerkedsz.
Ezzel én nem vitatkozom, hogy olyan elvárásaid vannak, amilyet akarsz. Azzal vitatkoztam csak, hogy egy szempont alapján mínősítesz egy egész halmazt anélkül, hogy a részhalmazait is vizsgálnád. Nem kell akkor minősíteni sem vagy csak azt minősítsd, akivel dolgod volt. Úgy igaz kevesebb feszkót vezetsz le a múltbéli sérelmeid miatt, de cserébe nem kell SZERINTED incelekkel vitáznod. Lehet nem férfiakkal ismerkedem párkapcsolatügyileg, de több férfi barátom van, mint lány. Van rálátásom az életükre, több, mint egy idegennek és elég sok kiesne a pixisből elég sok szempont alapján, de ez nem azért van, mert trógerek, hanem azért, mert tökéletlennek születtek egy tökéletlen világba, ami akárhogy igyekeznek hozzá közelíteni, így is marad.
Én meg úgy voltam, tanulókkal nem ismerkedem, mert nem akartam a szűkös időmenedzsmentjükkel szopni, de borzasztó szánalmas módon lemaradtam volna a páromról, aki egy főnyeremény és megőrülök érte.
Szerintem 2 szempontot eddig senki nem vett figyelembe:
- a nők nagyrèsze elvárja hogy a pasinak legalább annyi legyen mint neki. Ez néha nem jogos. Pl. vett 5 millióért egy Bmw-t a csaj, és azt várja legyen annak a férfinek is, aki nagy nehezen 10 millió hitellel összehozott egy 30 milliós lakást.
- másik hogy a nők menekülnek az anyucipicifia típusú fazonoktól, nagyrészt joggal. Ha nem lakik otthon, akkor valszeg nem anyucipicifia, ha pedig otthon lakik, akkor valszeg igen. Szerintem van egy ilyen összefüggès is.
De valakinek legyen több bmw-je, mert legyen a gyereknek is, ha terveznek nem? 😃
Elvileg szánalom, de én jobban szeretem, ha valaki lelkületben hasonló, adottságokban, képességekben meg más, mert így "rámpótol", én meg rá...kiegészítjük egymást no. Pl ha van 2 házam, most az nekem miért lenne szempont, hogy legyen a másiknak is? Azért nincs 3-4, mert elég 1-2. Hasznosabb, ha mást tesz bele, meg akkor én sem úgy állok a másikhoz, hogy "még jó, hogy van, nekem is van, há' e a zalap!", hanem úgy, hogy tök jó, hogy van és szerencsésnek érezzük magunkat egymással, értékeljük egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!