Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?
Grarulalok! Ha viszont gunyosan arra célzol, hogy valotlant allitok, akkor gondolj csak bele, hogy tenyleg ez a helyzet. Rengeteg a kényszerszignli Nő. Inkabb vagyunk egyedul, mint egy luzerrel. Már réges-regen képesek vagyunk férfi nélkül is boldogulni, egzisztenciát teremteni. Miert adnáknhát lejjebb a parvalasztaskor? Szerinted a felső oktatásban miért van annyival több nő, mint férfi?
Én kinomban irogatok itt. Mert allapotos vagyok, már mozdulni se birok, max gurulni, es sehova nem megyek a virus miatt.. nem tudok már aludni sem, ez volt az elsővel is. ...
P.S: az autó a mai vilagban, már meg ne haragudj, ALAP! Nehogymár ez is egy irreális elvaras legyen
Ki mondta, hogy itthoni fizetesből vettem a lakasomat? A diplomaosztómra már bőrönddel mentem....
Egy nem büfeszakos, mondjuk pl mernök egyebként Magyaroszagon is megkeres havi brt. 800 </= -et. De egy szakmunkas is szerintem, tekintve, hogy mennyit kért a gyerekszobáért a szaki.
Kockalada meg egy parasztház 2 millából megvan. De akkor meg azon megy a kötözködés, hogy a lada egy tragacs, a ház meg egy putri, ha jól sejtem.
De ha ez o fokmérője, hogy ezeket elérje valaki, akkor ezt qrvára nem nehéz. Csak ne lennénk ennyire állszentek és mondanánk, hogy akkor mi alatt mit értünk, mert érhet meglepetés, ha ezek nincsenek tisztázva.
Bmw???? Ki beszelt bmw.ről.?? Tökéletesen jó egy skoda octavia! Adócsalás = rengeteg szaki adót csal, kulonben nem erné meg. Lsd: KATA . Nehogymár egy kőmüvesnek csak havi 1 millios bevetele legyen...
azt irtad szakmunkas vagy! Feltetelezem te is zsebbe kapod a penzed felet...vagy ha vallakozasban tolod, te sem adsz mindenről szamlat
Balaton??? Ki beszelt erről? Budaoesti aglonomerácioban/Pest stb.
Vicces, mekkora háború robbant ki itt a nők és az incelek között. :D
Egyébként első randiig sem kell eljutni, tapintatosan is meg tudom kérdezni, ki hol lakik és kivel. Internetes ismerkedés esetén, ami most opció. Abban szerintem semmi taszító nincs, amikor megkérdezem, merre laksz pontosan? Válaszol. Mire megkérdezem zokszó nélkül, hogy egyedül? Barátokkal? Esetleg családdal? Ezzel mi a gond? Szerintem semmi, tök mind1 az adott férfi hol és kivel lakott, senki nem b@szott még le amiatt, mert ezt meg mertem kérdezni. Sőt, akikkel kommunikálok, mindenki szeretett volna/szeretne találkozni is. Erről ennyit.
Akivel éppen beszélek, tök magától írta délután, hogy végzett a munkában, már otthon van, de hazafelé bevásárolt, meg összefutott a haverokkal. Tegnap pedig szintén érdeklődtem, hogy telt a napja, mesélte, hogy főzött munka után. Ennyi, nem kell ehhez zseninek lenni, máris le tudom vonni a következtetéseket, hogy a férfi önálló, pedig nem egyedül él. Számomra ez a fontosabb, nem az, hogy mindenáron egyedül éljen. Legyen életképes.
Valószínűleg sokan így vagyunk ezzel, csak ti elvakult önsajnáltató férfiak, akik itt veritek a mellettek, annyira nem vagytok képesek, hogy felfogjátok, amiről beszélünk. Mert nem is akarjátok. Mert minden nő pénzéhes k*rva ugyebár.
Véletlenül sem az a gond, hogy önellátásra képtelenek vagytok, ezért szóba sem állunk a fajtátokkal.
Eppenseggel nem! Nem jo peldák.
Roviden: Sirtok, hogy minden nő k...va, es BMW meg luxus lakas az elvaras. Aztán jelezzük, hogy nem! Bőven jó ha egy csaladi autod van, meg egy normalis lakasod ... es közben kiderül, hogy ennek a megteremtesere is total keptelenek vagytok.
Na ja az adócsalón nekem is felszaladt a szemöldököm. De lányok. Az az adócsaló is jó, akit elkapnak és elverik rajta a port, aztán viszik mindeneteket, amit olyan jól összeügyeskedtetek vagy csak aki megússza?
Utoljára mondom...aki nem ért egyet veletek nem feltétlen incel, aki a családjával él, mert még nem talált partnert arra, hogy külön menjen sem életképtelen.
És ha azt mondja a csávó, hogy 3 generációs családiházban lakik, megette az anyja főztjét az apuval meg a papival, utána megszerelte a muter tévéjét, aztán beállt a faterral meg a papival fáthasogatni, füvetnyírni, míg a "csajok" vacsorát csináltak, abból mit szűrsz le?
Mindenképpen az csak az életképes, aki kezét lábát töri csak hogy ezt bebizonyítsa?
Szerintem meg csak a ma emberének az agyára ment a sok instant cucc, meg hogy mindent készen kap. Ha valamit magának kell elkészítenie vagy együtt valaki mással, az már felháborító.
Főzni is bulibb ketten, mint egyedül, nem azt jelenti, hogy egyikünk sem tud főzni. Ha értitek amire célzok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!