Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti igazából a tutiba szeretnétek beülni?
Az adócsalást erre értettem.
Tenyleg nem eri meg becsületesen. (Tudom, konyvelo vagyok)
Nem kell annyit csalni, hogy BMW.t vegyél, de en nem tudok haragudni azokra a szakikra/komuvesekre, vizszerelo stb.re, aki a belet kidolgozza, aztán a fizetese felét meg az allamnak adja, hát a lof*szt!
Igen, a több generacios csaladi ház bizonyos feltetelekkel OK. Elkeozelhetőnek tartom. Ha már mindenáron...
1, Kulon emeletünk van
2, Senki nem pofázik bele az életünkbe! (Na ezt mondjuk nem tudom elkepzelni, de erröl nem tudok nyilatlozni, szerencsere nekem ilyen gondom nem volt.)
De ezt az anyossal egy fedel alatt dolgot nem birnam egy 65 nm.es panelban
#191. Na így már normálisan körül lehet járni, meg beszélni erről.
Meg azért az sem utolsó kinek mik a körülményei, viszonyai, mintái.
Én pl úgy képzeltem el anno, hogy megismerek egy lányt, mindketten otthon lakunk, talizgatunk, ha komoly, hazavisszük, bemutatjuk egymást, idővel én vagyok náluk, ő nálunk, spórolgatunk, aztán vagy szülői segítséggel veszünk egy közös kecót vagy albi + hitel. Úgy konkrétan én sem gondolom, h anyóssal kéne lakni, de akinél ez van, azt valahol meg tudom érteni. Meg nem mindenkinek köcsögök a szülei.
Na látod a te helyzeted, adott esetben teljesen eldogadható!
Dolgozol, onallo vagy, teszel a celjaidert. Nem várod a sultgalambot. De abban ugye azért egyetertünk, hogy egy minimalis anyagi elvaras rendben van a férfiak fele? (Utodlas szenpontjabol fontos ez nekunk)
De ez nem = azzal, hogy BMW,luxuskégli stb. az elvaras.
Amugy hitel eseten nem 3x annyit fizetsz vissza. A jelenlegi, FIX kamatozasu (piaci alapu) hitelek, 5-6%os THM.el mozognak, 5 eves futamidő esten, 50%os önerővel.
Auto: ALAP. Ma már anelkul lehuzhatod magadat a wc.n
Es azert lassuk be, hogy manapsag gáz ha nincs. Főleg egy pasitól.
Elég hulyen venné ki magat, ha en furikaznam őt.
Hűha, jól beindultak itt a kommentek amég aludtam. Na akkor tisztázzuk.
1. Van lakásom, amit nem toltak a seggem alá és nem szoptam össze az árát, ha elhiszed ha nem. Rohadtul jogom van elvarni azt a másiktól amit akarok. Ha én azt várom el hogy fel tudjon mutatni ugyanennyit akkor elvarom és hiába hisztikezel, leszarom.
2. Nem vagyok egyedül, mert van párom de ha nem lenne is inkább maradnék egyedül mint hogy olyannal legyek aki nem felel meg. És még egyszer mondom, senkinek semmi köze hozzá hogy nekem ki és mi felel meg.
3. Valaki itt írta a göndör, egyenes hajat. Ha a pasi közli velem hogy neki az egyenes jön be ezért nem jön össze velem göndör hajuval én meg erre kiverem a balhét, hisztizek és verem a nyálam hogy mekkora rohadék akkor én vagyok az idegbeteg pcsa aki nem fogja fel hogy ha nem tetszik valakinek akkor nem tetszik.
Gyengébbek kedvéért utoljára: olyan elvarasokat tamasztok a pasival szemben amilyet akarok! Ha én nem érzem jól magam egy aranyaso pasi mellett akinek egy forintja sincs mert elbulikazta de úgy gondolja majd beleul a keszbe akkor nem fogok ilyenekkel összejönni. Javaslom a pasiknak is ezt a módszert és akkor nem születne ennyi minden nő a pénzre megy kérdés.
196: Pacsi! És jönneka BMW az elvarás, meg a luxus kégli, luxus nyaralás, és stb.
Holott bőven van átmenet a kettő kozott, lsd bőven elég egy családi autó/evi1-2 nyaralas etc..
Raadasul az, hogy egy ferfinek van egzisztenciaja, az még önmagában edeskevés. Ha nincs humora, magához valo esze (ez nem dipoloma fuggvenye) nem megbizhato, nem akar gyereket, stb, akkor az nálam kuka volt mindig is, bármennyi pénze is van..... DE EGY MINIMUM SZINT AKKOR IS VAN, amit ELVÁRUNK!!! Es minimum annyi amit en elértem. Nem sok igaz, 25 eves koromra sikerult (Saját lakás 1.5szobas, kozepkategorias auto) és nem terpesztettem, kulfoldon keményen megdolgoztam érte. De ha nekem Nöként sikerult, nehogymár egy csávonak nem megy.... (na ez csipi sok pasi szemét...! Nem tudnak ezzel mit kezdeni, es egyszerubb luxus elvarasokat emlegetni.
Én nem mondom hogy nincs olyan nő akinek elvaras a BMW meg a luxus nyaralás. Mert van. De ez a pár idióta itt nem csak őket szidja hanem engem is, holott én letettem valamit az asztalra és csak ennyit várok el a másiktól, nem többet.
Volt olyan kapcsolatom ahol a pasi többet keresett mint én és mégis otthon lakott a szüleivel mert minden hónapban elverte a fizetését az utolsó fillerig. Ha valaki így viselkedik az intő jel. Mert ha gyereket szülök neki és otthon vagyok gyesen, ő a család fenntartó és nem tudunk pelenkát venni a gyereknek mert nem tudja beosztani a pénzt. Eléggé vágy lohaszto ha az embernek a párja is egy nagy gyerek.
Akkor nem lehet, hogy volt ezzel már negatív tapasztalat, így ezek a körülmények számotokra olyan kockázat, amit körülményektől függetlenül nem akartok vállalni?
Az eredmény ugyan az, de legalább nem mondjátok el mindenféle szar alaknak azt aki a szüleivel él + ha amúgy sem vagytok érdekeltek ilyen férfiakban körülményektől függetlenül, akkor minősítésükben miért?
A kérdés is eredetileg erre vonatkozott, hogy miért nem kérdeztek rá akkor a körülményekre, ha már ennyire ítéletet akartok hirdetni mások felett.
Igen, volt negatív tapasztalatom ahogy azt írtam is. Nem csak nőben vannak aranyásók. Persze nem mondom hogy én luxusban élek, de egy kisebb egzisztenciat már megteremtettem magamnak és azoknak a férfiaknak akik a nullanal tartanak ez is egy színvonal ugrás.
Az nem ítélkezés ha nem akarok ilyen emberekkel összejönni. Ha emiatt egyedül maradnék hát egyedül, de legalább csak magamat kell eltartanom.
Az itteni pasik felett viszont igenis ítélkezem mert undoritoan beszéltek. Jönnek itt azzal hogy meg se kérdezzük miért élnek otthon csak kapasbol eliteljuk őket. Ők meg kapasbol azt mondták hogy biztos alamraktak vagy összeszoptam a házat. Ők akkor mivel is jobbak? Semmivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!