Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire önállótlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire önállótlan manapság a férfiak nagy része? Más is ezt tapasztalja?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja ismerkeded/beszélgetek 25-30 közötti korosztállyal.

Eddig bárkivel beszéltem, a 100% otthon lakik.

Főzni, stb, nem tudnak.

Egyetlen egy akadt közöttük, aki legalább egy önerőhöz közelítő megtakarítást fel tud mutatni.

Nyilván nem letámadom őket ezekkel a kérdésekkel, aki önerővel rendelkezik, vele többször találkoztam is, erre kanyarodott a téma, és magától említette.

Nem szeretném ezt is "beállítani" magamban, mint szűrő, viszont őszinte leszek, zavar. Az exemmel úgy - ahogy együtt éltünk, de ő is hozzám költözött, majd ment vissza a mamahotelbe. Megtakarítás 0.

Ezek a férfiak, akikkel beszélgettem/beszélgetek, valószínűleg hasonló módon 0 megtakarítást, de ami fontosabb, önállóságot tudnának felmutatni..

Itt nem az anyagiakról van szó, hanem arról, hogy ezek a srácok nem tanultak meg a saját lábukon élni, ami konfliktusokat szülne véleményem szerint, ahogy az exemmel is kb harcolnom kellett, hogy ne csak az albiba, hanem ugyan a kajába is adjon bele, mert nem szeretnék 2 embert eltartani.

Meg oké, hogy én egyedül élek, tudnánk nálam lenni a jövendőbeli párommal, de 1x szeretném én is átélni azt, hogy én tudok átmenni egy férfihez, aki neadjisten legalább egy spagettit össze tud dobni vacsorára. Ebben a korban már nem szeretnék szülőket, testvéreket kerülgetni, ha átmegyek valakihez. Nem is értem, ezek a férfiak hogy ismerkednek, ha netán egy nálam fiatalabb nővel/lánnyal kerülnének közelebbi viszonyba, aki szintén otthon él?

Én ezt egy bizonyos kor felett cikinek tartanám,hogy közel a 30hoz, férfi létemre én megyek át a barátnőmhöz esetleg a szülői házba, vagy úgy hívom át magamhoz, hogy otthon van az egész család...

Emiatt nem fogok elutasítani senkit, de őszintén szólva tényleg zavar. Én meg tudok állni a saját lábamon és örülnék egy hasonló társnak,akit nem úgy kell kirobbantani a szülőktől és kvázi megtanítani élni..

Hasonló korosztályban lévő lányok / nők, ti is ezt tapasztaljátok? Ez lenne manapság a normális, hogy 30 körüli emberek még a gyerekszobában élnek?

26/N

2021. jan. 19. 20:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/143 A kérdező kommentje:

Nem számítottam ennyi reakcióra, tanulságos volt. :D

Mindenesetre, köszönöm mindenkinek a véleményét, tapasztalatait.

Szép estét nektek!

2021. jan. 19. 22:11
 42/143 anonim ***** válasza:
97%

Egyébként még annyit hozzátennék ,hogy szerintem nem az lenne a normális, hogy mindenki elvárja a másiktól, hogy "külön éljen, legyen saját háza/lakása/kocsija stb", hanem inkább azt várnák el a nők és férfiak egyaránt párkeresésnél, hogy a másik fél HAJNLANDÓ legyen valamit KÖZÖSEN "felépíteni". Mert azt megértem, hogy senkinek nem szimpatikus az olyan ember, aki csak döglik otthon és "élősködik" a szülein, családján, de azért ezeket elég nagy szakadék választja el azoktól, akik anyagi megfontolásból és mondhatni racionális indokokból maradnak otthon.

Csak sajnos a két kategória igencsak össze van mosva.

2021. jan. 19. 22:15
 43/143 anonim ***** válasza:
88%

Új válaszoló vagyok, az eredeti kérdésre reagálok. Én 27 éves vagyok 5 millió ft megtakarítással, amit külföldi munkából szedtem össze főleg. 19 éves korom óta külön élek a szüleimtől. Ameddig egyetemre jártam addig ők fizették az albérleti szobámat, amióta dolgozok azóta én. Mert tőlük 100+ km-re jártam egyetemre és dolgozok most is + csak kb 3-4 hetente látogatok haza, ezért bőven megtanultam magamra főzni az évek alatt. Általában majdnem minden nap eltöltök a konyhában fél-1 órát és munkába is otthonról viszek legtöbbször dobozolt kaját. Takarítani is tudok, mert nem szeretem a koszt, a rendetlenséget.

Azt ne mondd kérdező, hogy én ezek miatt különlegesnek számítok, mert egyáltalán nem érzem magam annak ezek miatt.

2021. jan. 19. 22:17
 44/143 anonim ***** válasza:
96%

35.

1 ember saját magának hány szobás lakást vegyen lakni, 4-est?

Fogom a fejem attól amikor valaki a pénzre panaszkodik, aztán kiderül hogy otthon van még lomtárszoba is, meg egy csomó használatlan szoba, amikben állnak a milliók, tízmillók feleslegesen, merthogy kisebb ingatlanban is bőven elférne az az ember. Főleg öregeknél látom ezt, de nehogy már a fiatalok is ezt csinálják.

2021. jan. 19. 22:22
 45/143 anonim ***** válasza:
97%
Na, ezért van az, hogy kizáró ok nálam, ha valaki elvár tőlem akármilyen háztartási munkát. Nem azért, mert akkora feminista vagyok, örömmel rittyentek én kaját meg mosok fel meg mittomén. De eddig az összes ilyen szerencsétlen, aki bármi ilyet elvárt, egy életképtelen, használhatatlan csecsemő volt együttélés szempontjából. A párom sosem várt tőlem ilyet, soha nem is volt szó az ilyen igényeiről. Vele tisztességesen meg tudjuk felezni az itthoni munkát és amit megcsinál, azt ráadásul jól csinálja, mert nem burokban élt anyuci szárnya alatt.
2021. jan. 19. 22:30
 46/143 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként jó buli ez a saját lakás téma. Piprócson a falu végibe veszek egy lepukkant kérót pár száz rugóért, oszt akkor van saját lakásom, jöhetnek a csajok. Így jó? Esetleg Ózdon, annak is a "jobbik" részén. Aztán vigyorgok, amikor a hölgyemény menne haza éjszaka. Vagy akkor már kénytelen nálam aludni...:) Mindent meg lehet oldani..:)
2021. jan. 19. 22:31
 47/143 anonim ***** válasza:
92%
44: jah, és utána ül otthon a 14 fokban télen, mert fűteni nincs pénze a 80-100nm-es ingatlant, amiben olyan szoba is van, ahova fél évente egyszer nyit be.
2021. jan. 19. 22:32
 48/143 anonim ***** válasza:
60%
47. Mind egyedül van? Nekem is van sok mérnök, informatikus ismerősöm akik már 25-30 közt keresnek 400-500 ezret, meg kinéz nekik egy lakás 35 előtt hitel nélkül, de a legtöbbnek azért van barátnője/tud csajozni ha akar.
2021. jan. 19. 22:37
 49/143 anonim ***** válasza:
72%

Én elváltam, közös házat ex feleségemmel nehezen eladtuk.

Csak anyám él már szerencsére nagyobb a családi házunk.

Lassan 1 éve otthon vagyok. A pénzt viszont még nem tudom mibe fektessem be.

Talán lakás vagy egyszer ház ha lesz egy igazi társam.

De persze kapok lenézést néha megvetést h 36 évesen otthon lakok.

2021. jan. 19. 22:38
 50/143 anonim ***** válasza:
20%
A háztartási munka, főzés az asszony dolga.
2021. jan. 19. 22:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!