Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire önállótlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire önállótlan manapság a férfiak nagy része? Más is ezt tapasztalja?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja ismerkeded/beszélgetek 25-30 közötti korosztállyal.

Eddig bárkivel beszéltem, a 100% otthon lakik.

Főzni, stb, nem tudnak.

Egyetlen egy akadt közöttük, aki legalább egy önerőhöz közelítő megtakarítást fel tud mutatni.

Nyilván nem letámadom őket ezekkel a kérdésekkel, aki önerővel rendelkezik, vele többször találkoztam is, erre kanyarodott a téma, és magától említette.

Nem szeretném ezt is "beállítani" magamban, mint szűrő, viszont őszinte leszek, zavar. Az exemmel úgy - ahogy együtt éltünk, de ő is hozzám költözött, majd ment vissza a mamahotelbe. Megtakarítás 0.

Ezek a férfiak, akikkel beszélgettem/beszélgetek, valószínűleg hasonló módon 0 megtakarítást, de ami fontosabb, önállóságot tudnának felmutatni..

Itt nem az anyagiakról van szó, hanem arról, hogy ezek a srácok nem tanultak meg a saját lábukon élni, ami konfliktusokat szülne véleményem szerint, ahogy az exemmel is kb harcolnom kellett, hogy ne csak az albiba, hanem ugyan a kajába is adjon bele, mert nem szeretnék 2 embert eltartani.

Meg oké, hogy én egyedül élek, tudnánk nálam lenni a jövendőbeli párommal, de 1x szeretném én is átélni azt, hogy én tudok átmenni egy férfihez, aki neadjisten legalább egy spagettit össze tud dobni vacsorára. Ebben a korban már nem szeretnék szülőket, testvéreket kerülgetni, ha átmegyek valakihez. Nem is értem, ezek a férfiak hogy ismerkednek, ha netán egy nálam fiatalabb nővel/lánnyal kerülnének közelebbi viszonyba, aki szintén otthon él?

Én ezt egy bizonyos kor felett cikinek tartanám,hogy közel a 30hoz, férfi létemre én megyek át a barátnőmhöz esetleg a szülői házba, vagy úgy hívom át magamhoz, hogy otthon van az egész család...

Emiatt nem fogok elutasítani senkit, de őszintén szólva tényleg zavar. Én meg tudok állni a saját lábamon és örülnék egy hasonló társnak,akit nem úgy kell kirobbantani a szülőktől és kvázi megtanítani élni..

Hasonló korosztályban lévő lányok / nők, ti is ezt tapasztaljátok? Ez lenne manapság a normális, hogy 30 körüli emberek még a gyerekszobában élnek?

26/N

2021. jan. 19. 20:39
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/143 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak azt tudom mondani zsak a foltjat, tipikus “szegeny ember” mentalitas.
2021. jan. 21. 14:45
 142/143 anonim ***** válasza:
100%

Így a végére memonak: mindig elszomorít, amikor egy beszélgetés ennyire félremegy.

Látom, hogy egy csomó srác be van triggerelve erre a témára, mert igazságtalannak érzik a nemi szerepeket. Úgy vélik, hogy egy férfinak sokkal többet kell letennie az asztalra, mint egy nőnek, és ezt a nők nem veszik figyelembe, és azonnal leminősítik azt, aki nem teljesíti az irreális elvárásokat.

Ugyanakkor ott vannak a lányok, akik vágynak arra, hogy egy pasira rábízhassák magukat, aki mellett biztonságérzetük van, és akire felnézhetnek. Egyúttal körülnéznek, és azt mondják, "basszus, én ezekre a srácokra képtelen vagyok felnézni".

Én mindkettő oldalt értem és megértem, csak éppen azt nem, hogy ezért miért kell egymást csesztetni.

Az alapvető hiba szerintem az, hogy ezt a nők "éretlenségnek" aposztrofálják (ugye van a klasszikus mítosz, hogy a lányok mennyivel "korábban érnek"). Szerintem ez a tévedés (mármint nem számítva a tényt, hogy valóban korábban serdülnek a lányok) az alapja a konfliktusnak, ugyanis a lányok gyerekesnek nevezik ezeket a srácokat, ami tényleg baromi sértő!

Nem szeretném kinyitni ezt a dobozt, mert a pszichológiai értelemben vett érés önmagában megérne néhány topicot, de maradjunk annyiban, hogy másképpen más prioritások mentén érik a fiúk és a lányok személyisége, ami időnként okoz kellemetlenségeket és konfliktusokat.

Szóval én tisztelettel arra kérnék mindenkit, hogy ne bántsuk és ne minősítsük egymást. Az, hogy egy 25 éves fiút nem ugyanaz motivál, mint egy 25 éves lányt, nem jelenti azt, hogy éretlen, vagy töketlen. Egyúttal az, hogy egy lány elvár bizonyos dolgokat egy férfitól, egyáltalán nem jelenti azt, hogy aranyásó k**va lenne (én férfiként tökéletesen egyetértek a kérdező elvárásaival, nem látok bennük kivetnivalót).

2021. jan. 22. 11:30
 143/143 anonim ***** válasza:
15%
egy átlagos srác havi 200ezert fel tud mutatni amiből kijön az albérlet meg talán hónap végén nem hal éhen. De ez a szint is a "lúzer srác" a legtöbb nő szemében..
2021. jan. 23. 13:05
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!