Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire önállótlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire önállótlan manapság a férfiak nagy része? Más is ezt tapasztalja?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja ismerkeded/beszélgetek 25-30 közötti korosztállyal.

Eddig bárkivel beszéltem, a 100% otthon lakik.

Főzni, stb, nem tudnak.

Egyetlen egy akadt közöttük, aki legalább egy önerőhöz közelítő megtakarítást fel tud mutatni.

Nyilván nem letámadom őket ezekkel a kérdésekkel, aki önerővel rendelkezik, vele többször találkoztam is, erre kanyarodott a téma, és magától említette.

Nem szeretném ezt is "beállítani" magamban, mint szűrő, viszont őszinte leszek, zavar. Az exemmel úgy - ahogy együtt éltünk, de ő is hozzám költözött, majd ment vissza a mamahotelbe. Megtakarítás 0.

Ezek a férfiak, akikkel beszélgettem/beszélgetek, valószínűleg hasonló módon 0 megtakarítást, de ami fontosabb, önállóságot tudnának felmutatni..

Itt nem az anyagiakról van szó, hanem arról, hogy ezek a srácok nem tanultak meg a saját lábukon élni, ami konfliktusokat szülne véleményem szerint, ahogy az exemmel is kb harcolnom kellett, hogy ne csak az albiba, hanem ugyan a kajába is adjon bele, mert nem szeretnék 2 embert eltartani.

Meg oké, hogy én egyedül élek, tudnánk nálam lenni a jövendőbeli párommal, de 1x szeretném én is átélni azt, hogy én tudok átmenni egy férfihez, aki neadjisten legalább egy spagettit össze tud dobni vacsorára. Ebben a korban már nem szeretnék szülőket, testvéreket kerülgetni, ha átmegyek valakihez. Nem is értem, ezek a férfiak hogy ismerkednek, ha netán egy nálam fiatalabb nővel/lánnyal kerülnének közelebbi viszonyba, aki szintén otthon él?

Én ezt egy bizonyos kor felett cikinek tartanám,hogy közel a 30hoz, férfi létemre én megyek át a barátnőmhöz esetleg a szülői házba, vagy úgy hívom át magamhoz, hogy otthon van az egész család...

Emiatt nem fogok elutasítani senkit, de őszintén szólva tényleg zavar. Én meg tudok állni a saját lábamon és örülnék egy hasonló társnak,akit nem úgy kell kirobbantani a szülőktől és kvázi megtanítani élni..

Hasonló korosztályban lévő lányok / nők, ti is ezt tapasztaljátok? Ez lenne manapság a normális, hogy 30 körüli emberek még a gyerekszobában élnek?

26/N

2021. jan. 19. 20:39
 101/143 anonim ***** válasza:
61%
Nyilvan azok veszik magukra, akiknek tukrot tartottal. Sok embernek a sikertelen gondolkodassal van gondja, ugy gondolja minden lehetetlen aztan nem erti miert nincs csaja 30+ evesen, hat egy szerencsetlen energiavampirral nem szivesen jon ossze az ember. A kerdezonek van egy elvarasa, ami nem tulzas, aztan megmondjak neki há’ nehogymá’ meg onallosagotvarjon el, hat oruljon hogy nincs napi szinten verve...nezzetek mar tukorbe a sajat gyoker eletetekert ne masok, a nok, a csalad, Franci neni a szomszedban legyen mar a hibas. Lehet szepiteni, de 30 evesen minimalis vagy 0 megtakaritassal mamahotelben az onallosag fikarcnyi meglete nelkul igen gaz vagy, szol annak akire vonatkozik
2021. jan. 20. 12:45
 102/143 anonim ***** válasza:
88%
Felnézek, mi újság GYK-n, erre látom 77 nem olvasott válasz ebben a threadben. Mosolyogtam is magamban: kedves kérdező, jól megpiszkáltad a darázsfészket :D.
2021. jan. 20. 13:26
 103/143 anonim ***** válasza:
65%
Itt mindenki olyan sikeres, nem ertem miert tart itt ez az orszag🤷
2021. jan. 20. 13:28
 104/143 A kérdező kommentje:
Én is rég láttam olyan kérdést errefelé, ami ekkora port kavart.. Én sem számítottam ennyi reakcióra, de szórakoztató (volt), az biztos.. :D
2021. jan. 20. 13:38
 105/143 anonim ***** válasza:
67%

Szorakoztato...gondolom..

Ez a stilus baromira taszito cicu...

2021. jan. 20. 13:46
 106/143 A kérdező kommentje:
A cicu is taszító ;)
2021. jan. 20. 13:47
 107/143 anonim ***** válasza:
42%

Egy értelmes férfinak meg te nem kellenél. Ők a szerény lányokat kedvelik akik nem anyagiasak és nem ez az elsődleges szűrő náluk.

Az én barátnőmmel is autó nélkül, vonattal találkoztam pont ezért. Mivel nem érdekelték ezek a dolgok és jól elvoltunk más témákkal, simán összejöttünk. Utána meg csodálkozott hogy mindig hazavittem autóval mert még senki se csinált ilyet érte.

Szóval nem csodálkoznék ha 26 évesen, erős, független nőként a külsőre, belsőre, anyagiakra felállított szűrőid és a hozzáállásod miatt egyedül maradsz majd. Aztán később meg jön a sírás hogy 32 évesen már öreg vagy a 35 körüli tehetősebb jóképű palikhoz, mert ők inkább a kedves kis Juliskát választják a boltból.

Szóval a helyedben puffogás, lenézés helyett inkább egy kis megértést, empátiát tanúsítanék az emberek irányába, mert sose tudhatod mikor futsz bele egy értékes férfiba.

2021. jan. 20. 14:01
 108/143 A kérdező kommentje:

Szuper, újabb ember állt be azok sorába, akik nem tudják értelmezni a feltett kérdéskört.

Rendben, akkor anyagias és lenéző vagyok, aki egyedül fog maradni élete végéig, mert nem kell a férfiaknak. :D

A témát lezártam, nem vitatkozom fölöslegesen olyan emberekkel, akik olvasni sem tudnak.

2021. jan. 20. 14:08
 109/143 anonim ***** válasza:
100%

Én gyűjtögetettem a szüleimnél lakva amikor dolgozni kezdtem. Bevallom olyan sokmindenbe nem szálltam be az anyagiakon kívűl, de ennek nem lett hatása költözés után, ellátom magam, pl nem mos rám senki.

A főzésről mondjuk idővel leszoktam, de nem tudom ezzel mi a probléma, nem a szüleimtől hozok állandóan kaját (csak néhány havonta egyszer), inkább rendelek.

2021. jan. 20. 14:27
 110/143 anonim ***** válasza:
78%

"Ez a stilus baromira taszito cicu..."

Pasiként kérdezem: mi a bánat a taszító a kérdező stílusában? Nem mondom, magában a kérdésben volt általánosítás és minősítés rendesen (önállótlan a férfiak nagy része), de kb ennyi. Ha elvolvasom, amit írt, tökéletesen értem, mire gondol, és szerintem abszolút nyitott és értelmes embernek tűnik.

2021. jan. 20. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!