Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érzi vagy tapasztalja más is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzi vagy tapasztalja más is, hogy nehezebben lehet ismerkedni a lányokkal?

Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok szerintem semmi probléma nincs velem sem külsőre sem érzelmi vagy racionális szempontból. Viszont már 1 éve azt érzem hogy már élőben sem lehet annyira ismerkedni mert rengetegen elutasítóak, interneten ha bejelölsz valakit vagy próbálsz közeledni vissza se ír vagy emberszámba se vesz. Mindenki gazdag pasit szeretne akinek pénze háza lakása mindene meg van ami egy tévhit de tapasztalja ezt más is hogy az egyszerű normális srácokkal nem akarnak ismerkedni?
2020. júl. 28. 20:51
 1/9 A kérdező kommentje:
Valami felé nagyon elment azt érzem.
2020. júl. 28. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Ne aggódj nem csak a lányokkal a fiuk is mint a szexre hajtanának és ha vissza utasitod 1-2 találkozáskor vagy néhány üzenet váltás után még te vagy a rossz.
2020. júl. 28. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
nagyon gáz vagy
2020. júl. 28. 21:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Pancser vagy
2020. júl. 28. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez a beszolásod után sztem nem magadra gondoltál "normális srác" alatt.🤔
2020. júl. 28. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Ugyanezt tapasztalom a srácoknál. 4 nappal ezelőtt még esküvőre hívott, hogy kísérjem majd el, most meg már vissza sem ír, nem reagál.

Nem csak a lányokkal van már gond, ugyanúgy a pasikkal is. :\

2020. júl. 28. 22:47
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 mit kene mondanom aki beír egy ikyen kommrntet arc és magyarázat nélkül?
2020. júl. 29. 05:50
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk elsiklani felette. Azért írtam, hogy gyökér vagy, mert az vagy. Egy ilyenbe rögtön beleállsz, mert legalább olyan hulladék ember vagy, mint én. Te meg még itt siránkozol és a lányokra kened, mert szerinted mindnek "gazdag pasi kell".
2020. júl. 29. 05:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Most mit vitatkoztok? A nőknek nem számít a pénz, de nem férfi a férfi ház, jó autó és kiszámítható jövő nélkül. A bankjegyek mint tárgy tényleg nem fontosak nekik...
2020. júl. 29. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!