Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire önállótlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire önállótlan manapság a férfiak nagy része? Más is ezt tapasztalja?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja ismerkeded/beszélgetek 25-30 közötti korosztállyal.

Eddig bárkivel beszéltem, a 100% otthon lakik.

Főzni, stb, nem tudnak.

Egyetlen egy akadt közöttük, aki legalább egy önerőhöz közelítő megtakarítást fel tud mutatni.

Nyilván nem letámadom őket ezekkel a kérdésekkel, aki önerővel rendelkezik, vele többször találkoztam is, erre kanyarodott a téma, és magától említette.

Nem szeretném ezt is "beállítani" magamban, mint szűrő, viszont őszinte leszek, zavar. Az exemmel úgy - ahogy együtt éltünk, de ő is hozzám költözött, majd ment vissza a mamahotelbe. Megtakarítás 0.

Ezek a férfiak, akikkel beszélgettem/beszélgetek, valószínűleg hasonló módon 0 megtakarítást, de ami fontosabb, önállóságot tudnának felmutatni..

Itt nem az anyagiakról van szó, hanem arról, hogy ezek a srácok nem tanultak meg a saját lábukon élni, ami konfliktusokat szülne véleményem szerint, ahogy az exemmel is kb harcolnom kellett, hogy ne csak az albiba, hanem ugyan a kajába is adjon bele, mert nem szeretnék 2 embert eltartani.

Meg oké, hogy én egyedül élek, tudnánk nálam lenni a jövendőbeli párommal, de 1x szeretném én is átélni azt, hogy én tudok átmenni egy férfihez, aki neadjisten legalább egy spagettit össze tud dobni vacsorára. Ebben a korban már nem szeretnék szülőket, testvéreket kerülgetni, ha átmegyek valakihez. Nem is értem, ezek a férfiak hogy ismerkednek, ha netán egy nálam fiatalabb nővel/lánnyal kerülnének közelebbi viszonyba, aki szintén otthon él?

Én ezt egy bizonyos kor felett cikinek tartanám,hogy közel a 30hoz, férfi létemre én megyek át a barátnőmhöz esetleg a szülői házba, vagy úgy hívom át magamhoz, hogy otthon van az egész család...

Emiatt nem fogok elutasítani senkit, de őszintén szólva tényleg zavar. Én meg tudok állni a saját lábamon és örülnék egy hasonló társnak,akit nem úgy kell kirobbantani a szülőktől és kvázi megtanítani élni..

Hasonló korosztályban lévő lányok / nők, ti is ezt tapasztaljátok? Ez lenne manapság a normális, hogy 30 körüli emberek még a gyerekszobában élnek?

26/N

2021. jan. 19. 20:39
 111/143 anonim ***** válasza:
24%
Jelentettem. Ez mar szandekosan provokal.
2021. jan. 20. 15:07
 112/143 anonim ***** válasza:
65%

Azt gondolom, hogy a kérdezőnek az extra sikeres férfiak körében nincs lehetősége bepasizni, és ez frusztrálja. Azt, hogy miért nincs, csak ő tudhatja.

De ezt ne vetítsd ki az átlagférfire, mert nem mindenki születik milliomosnak. Magyarországon ma az átlag otthon él, mert nincs miből kijönni. Persze ez szomorú, de attól még így van. Fiatal vagy, de azért 26 évesen már illene erre nem rácsodálkozni, hanem tudatában lenni annak, hogy milyen országban is élsz. Bújj ki a Cosmóból 1 órácskára!

2021. jan. 20. 15:39
 113/143 anonim ***** válasza:
43%
112 pacsi! Ám mindenkit leszavaztok aki meg meri mondani a frankot?
2021. jan. 20. 15:49
 114/143 anonim ***** válasza:
44%

Én arra lennék borzasztó kíváncsi, hogy miért célozgattak a szülők mikor elmentél dolgozni, hogy lehetne koccolni.

Kúrás....ha a lakótárs vagy a szomszéd hallja, az nem zavaró? Ismerkedéskor ez miért érv? Kúrás van első randin már vagy mi van? Muszáj közben ordítani? ...meg hasonló kérdések ugranak be.

2021. jan. 20. 16:02
 115/143 A kérdező kommentje:

Azért célozgattak, mert a nevelőapám vidékről költözött fel Pestre lesz, ami lesz alapon, 18 évesen, anno. Mivel ő "megcsinalta" a tutit fiatalon, így bántotta a szemét, hogy 21 évesen én még vígan tanulok, mikor ő már régen dolgozott. Voltak saját lányai, akik már az érettségit sem csinálták meg, valószínűleg fájt neki, és ez lett volna a követendő példa számomra is.. :) természetesen, ők is otthon éltek hasonló korukig, csak azzal a különbséggel, hogy ők évekkel korábban elkezdtek ezt-azt dolgozni. Az egyik a pasijaval költözött külföldre, a másik popoja alá az anyja párja tett lakást. Én befejeztem a tanulmányaim, elkezdtem dolgozni és próbaidő alatt elkoltoztem, mert megelégeltem a célozgatást. Tessék, ha ennyire érdekelt, ez a történetem. Akkor sem és azóta sem kértem egy forint támogatást sem otthonról.

A további kérdésekre válaszolva, nem, nem ugrok ágyba első randin, nem kell ordítva szexelni és a lakótárs kevésbé zavaró, mint egy anyós jelölt.

Plusz szimpatikusabb sokkal, hogy külön él, magát látja el, ismeri a porszívót és társait,nem anyuka szolgálja ki és főz/mos/takarít rá.

Egyébként továbbra sem ilyen témákról társalgok sem első, sem második találkozón, de amikor a srác benyögi nekem x-edik randin, hogy 1x később ért haza, mint szokott és anyuka már hívta, egyből végig fut a gondolataimban, hogy ha komolyabbra fordul a dolog, akkor valószínűleg előbb - utóbb lesz átmenés, ottalvás és igen, szex is, a család meg levágja,hogy nem sakkozni megyek át. Felnőtt emberként ez számomra igenis kellemetlen és elég szomorú, hogy azok szerint nem, akik 30 körül lazán hazaviszik a gyerekszobába a párjukat. Bizonyos kor felett igényli az ember az intim szférát és a szabadságot.

2021. jan. 20. 16:52
 116/143 anonim ***** válasza:
100%

Férfi a jelen miatt választja a nőt,még a nő a jövő miatt megy hozzá a férfihez.

Állítólag régebben ezek így voltak.

2021. jan. 20. 17:56
 117/143 anonim ***** válasza:
21%

Befejezted?

A hulye multbeli serelmeid viszed tovabb es az alapjan elsz, itelsz meg masokat, most is exekrol irsz. Lepjel mar tul rajtuk...

Ez tok ugyanaz, mint amikor a pasas kiirja, hogy jaaaj miert anyagias minden no. Vagy jaaaj miert ilyen bunko minden no.

Csak azert degradal masokat, itelkezik az osszes no/ferfi felett, mert a multban serult...

2021. jan. 20. 18:00
 118/143 A kérdező kommentje:

Milyen exekről írok? Jelenlegi randipartnerem példálózott az anyja viselkedésével.. :D

Ez a jelen, nem a múlt.

Egyébként igen, tapasztaltam az előző kapcsolatomból eleget, ezért nem vagyok hajlandó a következő kapcsolatban is ugyanazokat a hibákat elkövetni. Ez nem azt jelenti, hogy nem adom meg egy otthon élőnek az esélyt, de az biztos, hogy mégegyszer nem fogok kvázi kiszolgálni sem senkit, azért, mert neki kényelmes volt eddig az otthoni all inclusive ellátás ingyen, ezért ezt várná tőlem is. Pusztán ennyi köze van a múltamnak a jelenemhez, ez nem egyenlő azzal, hogy én másokat büntetnék vagy ítélnék meg ismeretlenül.

2021. jan. 20. 18:17
 119/143 anonim ***** válasza:
92%

Kedves kérdező el jössz egy randira?

23f

2021. jan. 20. 18:18
 120/143 anonim ***** válasza:
100%

A szülők szerintem tisztában vannak vele, hogy fogtok nemi életet élni, ha már ott tart a dolog. De akkor vidd dugni magadhoz, azt meg hogy a porszívót meg a seprűt hogy forgatja, azt meglátod, mikor ott van. Nem kell hozzá összeköltözni bármily meglepő.

Az, hogy az anyjával egy háztartásban van, nem jelenti azt, hogy nem tud vagy akar önállóan élni a párjával, ha lesz.

2021. jan. 20. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!