Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet ismerkedni a mai világban?
Van olyan ismerosom, aki nagyon nem jokepu. De apjanak vallalkozasa van, 23 evesen mar a pasi házat kapott diplomaosztojara. A parja is csinos.
Szoval eleg az atlagos kinezet, csak penz legyen.
Égési sérültek, mozgáskorlátozottak, stb. Van ott bőven miből merítened
Miert menjen annyira melyre ha ő nem mozgaskorlatozott es egesi serult? Az a nok hibaja, h a ronda serult noknel is ekkora a mèrce. Inkabb maradjon akkor egyedul a pasi, mintsem a tenger fenekere sullyedjen igenyekben a nők felè.
35-ös, csak jelezni akartam, lehetne neki is. Nem tudom mi az ő szintje, lehet ennél jóval magasabban van.
Ezen az oldalon 1 napja vagyok és előbb-utóbb ráunok, de témába vágó külföldi fórumon régen eltöltöttem sok időt. Ahogy "összehaverkodtam" az ottani hasonszőrű figurákkal, úgy derült ki, hogy amikor valami csajról beszéltek, akiért epekedtek, igazából kuгva ronda nőkről beszéltek mindig. Nekem ez teljes meglepetés volt, mert számomra alap volt, hogy ha nőkről van szó, csakis top nőrkől beszélhetünk, de annak a fórumnak köszönhetően jöttem rá, hogy ez sokakra nem igaz, pontosan tudták mi a szintjük és aszerint választottak, csak valami önbizalomhiány miatt azt hitték ezek jó nők és nincs náluk esély. Előbb-utóbb mindnek lett is csaja. 1-2 kivétel volt, köztük én, akik valóban top nőkről álmodoztak/álmodoznak.
Úgyhogy az itt rinyálók nagy részére igaz, hogy tudják pontosan mi a szintjük és aszerint válogatnak, csak azt képzelik, azoknál a nőknél semmi esélyük, pedig de. 1-2 kivétel van, aki valóban a szintje fölé akar lőni (én). Ott a gond.
"Notol igazat varni? 100/99 leirja h nem a kulsoddel van a baj"
Küldj már képet magadról! Én megmondom őszintén, ne félj!
Külső mellett másik baj, ha nincs olyan közeg, ahol ismerkedni tud.
Munkahelyen csak ferfiak, barati kör szintén csak férfiak.
Leszólítgatás nem működik, facen ráírkálás max ritkán, tinder szintén zenész.
Olyan hely kell ahol sok csaj van és lehet velük beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!