Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban nehezebb ismerkedni mint 15 éve? Igen/nem
Tesóm 10 évvel idősebb nálam, elmondása szerint akkkoriban teljesen más volt az emberek viselkedése.
Nem volt Facebook, Tinder és hasonló magamutogató oldalak. Akkoriban a nyomógombos Nokiák voltak a csúcsok meg a Sony Ericcsonok.
Nem volt ennyi agyonsminkelt, Facebook Függő nő.
Sokkal több szórakozóhely volt vidéken, ma meg csak egy-kettő.
Egy nőhöz elég volt annyi szöveggel odamenni, hogy
Hello ? Xy vagyok és szeretnélek megismerni.
- kérsz egy italt vagy hol dologozól/tanulsz??
- mit szeretsz csinálni?
———————
Most ha ezeket használod.
Nevetnek rajtad, elzavarnak, hülyének néznek.
- nincsenek érzelmek, egy férfi legyen kemény fikázza a jó anyját is barátait .
- tartsa el az idióta nőjét akinek a szépségének kívül nincs semmi érdeme .
Tisztelet a kivételnek, de ez nincs rendjén így.
Minnél szebb egy csaj annál beképzeltebb és egoistább.
Facebook 17 éve van, és előtte még volt az iWiW. A többi is sima rinya. Soha nem volt ennyi lehetőség az ismerkedésre, mint manapasag.
Soha nem dolgozott annyi nő, mint manapság és soha nem volt olyan kicsi a nők és férfiak fizetése között a különbség, mint manapság.
A világ fokozatosan változik, de a nők nem azért nevetnek ki, mert használsz egy szöveget, hanem azért, mert a te szádból nevetségesen hangzik.
Ha lenne elegendő önbizalmad, akkor működne a dolog.
Semmivel nem nehezebb ismerkedni, sőt, szerintem sokkal könnyebb. Sokkal több lehetőség van.
A dédnagymamám, a nagymamám és az édesanyám szerint is szerencsés vagyok, hogy a mai világba születtem, többek közt azért is, mert sokkal több lehetőségem van számomra vonzó és szimpatikus srácokat megismerni.
"Nézzétek meg hány férfi sír itt"
Persze, mert most nem egyedül vagy haverokkal a kocsmában sír, hanem teleszemeteli a netet.
Szerintem ma sokkal nehezebb. Mondjuk a 2000-es évek első felében még tényleg kíváncsiak voltak az emberek egymásra, őszintén. Nem az forgott a fejükben, hogy na ez a pasi/csaj trendi lesz e velem egy facebook fotón. Nem volt olyan, hogy úristen nics facebookja akkor biztos egy retardált baltásgyilkos az illető. Eleve ha ismerkedni akartál, személyesen tudtál, csak személyes programokra mentél. Nem az, hogy a neten hülyítettétek egymást, közben a csajra ráír rajtad lívül 30 másik csávó és elmegy a másikkal, vagy párhuzamosan randizik többel. Akkoriban megismertél valakit, őszintén érdekeltétek egymást, és programot szerveztetek egymásnak, személyesen.
Manapság már húspiac van és nem csodálom, hogy a lányoknak ez tetszik, kb minden nő szereti a mostani helyzetet, mert válogathat, ahogy nem szégyell. Ha nő lennék ez nekem is tetszene. Csak én a f..z másik oldalán állok és nem könnyű a 100. udvarlónak lenni és versenyezni a többivel.
Nem mindegy, hogy csak válogatnod kell, vagy eladnod kell magad. 29f
"nem könnyű a 100. udvarlónak lenni"
Az ugye megvan, hogy ez csak úgy jön ki, ha pasik 99 másik nőnek is udvarolnak.
Nekem meg olyan fiú nem kell, aki egyszerre 100 kopogtat, majd csak valahol bejön alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!