Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vidékiként miért nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidékiként miért nehezebb interneten ismerkedni?

Figyelt kérdés

Eléggé aktívan ismerkedek neten, legyen szó most társkeresőről, vagy akármilyen ehhez köthető oldalról.

De valahogy mindig a legnagyobb gond a távolság. Mivel nem vagyok Pesti, így meg eleve nagyobb hátrány minden. Persze, én hajlandó lennék bevállalni az utazást nem arról van szó, hogy nem. De sokan sajnos nem vevőek a távkapcsolatra, ami eleve megnehezíti mindezt. Mikor ismerkedek, általában Pest megyei lányokhoz van szerencsém, és a saját régiómból (Borsod megye), szinte alig tudok találni helybéli lányt a közelemben, ha meg mégis akkor vagy már régóta társ keresőznek és nem aktívok, vagy nehezen lehet rájuk írni.

Egyedül meg nem olyan jó eljárni szórakozni, meg ugye kevés baráttal nyilván nem is egyszerű, meg úgy unalmas.

Egyáltalán, ha kevesen is, de vidékiek vannak itt még rajtam kívül? És, ha igen akkor hol és hogyan ismerkedtek? :)

23/F

2019. dec. 8. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%

A távolságok. Sok problémát okoz.

Előítéletek. Sok pesti van akik szemében a vidék az "tanya-tanya-puszta-putri-tanya-tanya-omladozó ház - putri - sár - kosz.

Holott...

2019. dec. 8. 21:38
 2/14 anonim ***** válasza:
24%
Egyszerű matek.
2019. dec. 8. 21:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Végülis, lehet benne valami. De én mégse falun élek, csak ez egy kis város Pesthez képest. De még így is nehéz olykor. Mert a kiszemeltjeim is mind Dunántúliak voltak idáig. Úgy látszik nekem ez a sorsom :)
2019. dec. 8. 21:40
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

A Dunántúl nagyszerű hely, én is ott élek :) Csak nekem ez a "Dunán innen" lesz mindig is :)

A Mezőföld szép még.

2019. dec. 8. 21:41
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
Vidéken minden nehezebb, mint pesten. 31/F
2019. dec. 8. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
74%

Kivéve egy nagyadag friss levegőt beszívni mikor kilépsz a házad elé, és nem olyat ami már-már egészségre káros...

2019. dec. 8. 21:43
 7/14 anonim ***** válasza:
77%

Nőként én is így látom. Bár én más szemszögből.

Értelmes (azaz általam értelmesnek vélt) férfiak -akik budapestiek- nem hajlandóak még a kerületen kívülre sem menni. Vannak, akik megpróbálják, de aztán szakítanak, mert nekik közelebbről kell valaki, akivel együtt lehetnek (bár ezt összeköltözéssel is meg lehet oldani, és ezt nem értem...). Vannak olyanok is, akik írnak, és konkrétan megírják, hogy pl. csinosnak tartanak, ezért írnak, de csak szexet akarnak, mert nagy a távolság (27 km-re lakom Bp-től).

Egy coach egyik videójából tudom, hogy sajnos ez el kell fogadnom, pénzben és időben kiesés a másiknak a dolog, sajnálják rá az időt, energiát és pénzt, és inkább helyből választanak, mert ott rengeteg ha van a vízben. Minek szenvedjenek egy messze lakóval, mikor tömegével tudnak válogatni a helybeliekből alapon.

2019. dec. 8. 21:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: társkeresőn állítsd he a távolságot vagy a várost. Helyi csoportokban is lehet csevegni, ismerkedni.

Ha így se megy, akkor ott a jó öreg személyes ismerkedés. Nem csak szórakozóhelyen lehet.

2019. dec. 8. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki vagyok, 5 évvel idősebb. Nem tudom, mennyire releváns a tapasztalatom, de azért leírom. Én itt még mindig azt látom, amit régen, hogy akik kapcsolatban vannak, azok már korábban is ismerték egymást, mert pl. iskolatársak voltak vagy épp a kevés szórakozóhely egyikén botlottak egymásba gyakran, aztán idővel kialakult, esetleg munkahelyen/munkájuknak köszönhetően találkoztak. Vagy még olyan van, hogy volt egy hobbijuk, de vidéken nyilván nincs ezer hely, ahol azt űzhették, így többnyire egy helyen gyűlt össze aránylag sok ember, megvolt a közös pont, de emellett persze nagyon különbözőek voltak, tehát több zsák megtalálhatta a foltját. Meg a tipikus "ismerős ismerőse" esetek. Nem jellemző a netes egymásra találás, a többség nem szorul rá.
2019. dec. 8. 22:05
 10/14 A kérdező kommentje:
Jókat írtok! :) Még jöhetnek kommentek, olvasom szívesen.
2019. dec. 8. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!