Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet soha nem lesz feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet soha nem lesz feleségem és gyerekem ha félénk vagyok és csak interneten merek ismerkedni és ott is a nálam jóval csinosabb, szebb lányokra írok rá?

Figyelt kérdés

37 éves vagyok és még szinte barátnőm sem volt. Sokan mondják hogy irreálisak az elvárásaim és jóval többet várok el mint amit nyújtani tudok főleg külsőben de erről nem tehetek mert egyszerűen ehhez a típushoz vonzódok. Szinte az összes társkeresőn rajta vagyok és majdnem minden nőre mindig ráírok aki tetszik Persze... ezt körülbelül társkeresőn lévő nők 20%a, de egyszerűen borzasztó annyit csúnya nő van társkeresőn hogy az eszméletlen. Egyszerűen nem jönnek be nem vonzódok hozzájuk..

Jelenleg van állásom gondnok vagyok egy általános iskolában nagyon jó lenne egy feleséget találni akivel leélhetem az életemet és nagyon csinos és vonzó.

2019. nov. 16. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Jobb is.
2019. nov. 16. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Soha. Vigasztaljon, hogy legalább jól felismerted a helyzetet! :D
2019. nov. 16. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Soha nem lesz😀👍🏻

Légy pozitív

2019. nov. 16. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
minél kevesebb jut neked, annál több jut nekem:)
2019. nov. 16. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk attól is függ, ki esik Neked a szép kategóriába. Ha pl. Tori Spellinggel ki vagy békülve kinézetre, mert nem kövér, akkor simán találhatsz olyat, aki tetszik és le is áll veled. Viszont egy Angel Wicky-kaliberre jobb, ha elkezded hányni a keresztet.
2019. nov. 16. 11:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Neten még kapcsolatot is nehéz kialakítani, gyereket meg teljesen lehetetlen.

Ott ülsz az iskolában, tucatnyi elvált anyuka.... Kicsit határozott abban!

2019. nov. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!