Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ismerkedni a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni a mai világban, ha nincs egy stabil, nagy baráti köröd?

Figyelt kérdés
Tegyük fel újonnan költözöl egy városba ahol nincsenek gyökereid (ne tegyük fel, én vagyok). Dolgozol teljes munkaidőben, a munkahelyeden nincs aki érdekelne, hol tudsz ismerkedni? Nem vagyok nagy rajongója az ilyen bölcsészeknek való jóga meg aerobik kluboknak, discoba eljárok, de egyrészt nem a legjobb, másrészt most határozatlan időre bezárták mindet :D mit ajánlanátok? Tinderen stb fenn vagyok, de én jobb szeretek élőben ismerkedni, természetesebb. Eddzeni eljárok, de egy konditeremben többnyire mindenki csinálja a dolgát, nem feltétlen az a közeg ahol idegenek elkezdenek beszélgetni (persze minden előfordulhat, de amikor munka előtt rohanva sikerül beiktatnom egy órát, abba nem fér bele, hogy nézelődök, meg leszólítgatok lányokat, meg nem azért vannak ott). Idegesít, hogy nem vagyok csúnya sem buta, van humorom, így a legnagyobb hátráltatóm az az, hogy nincs egy nagy baráti köröm, mert mindig szelektíven barátkoztam, meg sokat költöztem. Tudom , hogy 'mindenhol lehet ismerkedni' szerencsével, de úgy azon túl :D ami ilyen jellegű tevékenység, de ha lehet nem feminista táncterápia 23/F
2020. márc. 14. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
Sehol. Tinder ajánlanám, de nekem nagynehezen jött össze ott egy olyan match aki képes volt visszaírni, de az is olyan nő, hogy normális értékítéletű ember kerülje el, amennyire lehet...
2020. márc. 14. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Minden olyan helyen, ahova nem azért mész. Ha nagyobb város, biztos van gyepitelep, vagy menhely, valamilyen alapítvány, kórház, stb.. Segíts a társadalomnak, kösd le magad valami közösségi és hasznos tevékenységgel, önkéntes melóval. Kapásból jó pont lesz a nőknél. De ne azért menj, hanem mert ettől érzed jobban magad. Egyik vonzza majd a másikat.
2020. márc. 15. 02:45
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

boltban

templomban

könyvtárban

villamoson

színházban

nyilvános vécében

elmegyógyintézetben

temetésen

2020. márc. 15. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Munkám miatt nekem is esélytelen volt a személyes ismerkedés. Én badoo-n ismerkedtem meg barátnőmmel.
2020. márc. 15. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!