Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban hol lehet ismerkedni? Ti hogyan ismertétek meg a párotokat?
Hát kvázi extrém sportolásból áll az egész életem:
hegymászás , falmászás, via ferrata , bázisugrás (ritkán), motorcross, hétköznapokban motorozom Agustával járok , pályázni is szoktam. Ez úgy hangzik mint aki nem éli az életet ? :DD sajnos ezeket hobbikat az ellenkező nembe tartozok nem űzik. Azt mégsem várhatja el senki hogy balettozni vagy rúdtáncolni járjak xD
Tratatatammm, és most közhírré teszem országom népe számára a gyakori keménymagjának címeres marhaságát, amely így hangzik: Ismerkedni mindenütt lehet!
Én ülök a négy fal közt, úgy tűnik, hogy velem k..vára k..aszott az élet.
Az kiderult, hogy szerinted a nok csak diskozni, rudtancolni es balettozni jarnak. Minek neked akkor baratno? Dugason kivul ugyse tudnal vele semmit se csinalni.
Amugy koncerten ismerkedtunk meg. Es kepzeld meg sort is ittunk!
Nekem fiatalabb koromban eleg sok baj volt a csajozassal.Persze mostanra sem lett jobb a helyzet:)
De mar lazább vagyok.Ha pl ruhat veszek akkor meg a ruhás uzletbe megkerdem a csajokat, hogy hogyan is all nekem a ruha..kikerem a velemenyuket.
Barhol ahol csak tudsz beszelgess.Kerdezz,dicserj es viztasd a masikat barmit is mond neked.Lökni kell a dumát,de persze nem bunkón.
Tovabbra se vagyok jo pasi,mert alacsony vagyok és nincs ferfias szelles állam korszakallal:) Igyekszem jo beezelgető tars lenni és igenyes igenyes vagyok magamra.
Olyan dumat kell nyomni,amit a nők hallanak szivesen,nem azt amit te hallanán szivesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!