Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy/hol ismertétek meg a barátnőtöket? Hol érdemes ismerkedni?
16/f
Remélem nem túl indiszkrét kérdés. Az válaszol aki akar!
Neten, de nem ilyen társkereső oldalon. Mi nagyon lassan haladtunk..igazából nem is gondoltam, hogy valaha lesz köztünk valami. Először csak barátok, kb. mindent megbeszéltünk egymással.. majd kb. 6-8 hónap után több lett, mint barátság. Kis idővel rá találkoztunk is élőben(50km van közöttünk). 4-5. találkozásnál "mondtuk ki". Azóta eltelt 10 hónap és remélem sokáig fog még tartani. :D
Neten azért könnyebb ismerkedni, mert a lányok nagy része a külsőre megy és szokták mondani, hogy a szeretet megszépít vagy mi :D van benne igazság, mivel akivel összejöttem nagyon szép, én pedig nem tartozom abba a "helyes fiú" kategóriába.. - (persze a belős fontos nekik meg így úgy.. de hol jönnének össze csúnya fiúval).
Sok sikert! :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!